Manchester City musel otáčať s japonským tímom, zápas Tottenhamu znemožnil tropický dážď

Erling Haaland sa teší po strelenom góle.
Erling Haaland sa teší po strelenom góle. (Autor: TASR/AP)
TASR|23. júl 2023 o 16:33

Haaland nastúpil až v druhom polčase a strelil dva góly.

TOKIO, BANGKOK. Futbalisti Manchestru City uspeli vo svojom prvom dueli na predsezónnom hernom turné v Ázii. V Tokiu vyhrali nad japonským šampiónom Jokohama F-Marinos 5:3, hoci po 37 minútach hry prehrávali o dva góly.

K obratu v skóre prispel dvoma presnými zásahmi Erling Haaland, ďalšie góly pridali John Stones, Julian Álvarez a Rodri. Haaland prišiel na ihrisko až po zmene strán a presadil sa v 52. a 92. minúte.

Zverenci Pepa Guardiolu sa najbližšie stretnú v stredu v Tokiu s Bayernom Mníchov a potom odcestujú do juhokórejského Soulu na duel proti Atléticu Madrid.

Prípravný zápas futbalistov Tottenhamu Hotspur s Leicestrom City v Bangkoku museli zrušiť pre nespôsobilé ihrisko. Plánovaný nedeľný duel na štadióne Rajamangala znemožnil tropický dážď, informovala agentúra AFP.

Ange Postecoglou, nový tréner "Spurs", chcel zaradiť do zostavy aj Harryho Kanea. Anglického reprezentačného útočníka plánuje počas letného prestupového obdobia získať Bayern Mníchov.

Tottenham v utorok prehral v príprave v austrálskom Perthe s West Hamom 2:3.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Premier League»Manchester City musel otáčať s japonským tímom, zápas Tottenhamu znemožnil tropický dážď