Mbappé si v Madride kúpil dom, bude susedom bývalého kapitána Realu aj známeho herca

Kylian Mbappé.
Kylian Mbappé. (Autor: TASR/AP)
SITA|24. máj 2024 o 13:59

Nehnuteľnosť francúzskeho útočníka sa nachádza len päť minút od tréningového komplexu Realu Madrid.

BRATISLAVA. Francúzsky futbalista Kylian Mbappé zatiaľ oficiálne neoznámil, kde bude pôsobiť od budúcej sezóny, no všetko nasvedčuje tomu, že to bude v španielskom klube Real Madrid.

Výraznou indíciou je najnovšia správa, že 25-ročný útočník si nedávno kúpil dom v španielskej metropole za 18 miliónov eur.

Ako referuje web madriduniversal.com s odvolaním sa na miestny denník La Razón, Mbappého nová nehnuteľnosť má výhodnú polohu.

Nachádza sa len päť minút od tréningového komplexu Realu Madrid.

Mbappé bude mať v susedstve niekoľko známych osobnosti. Bude bývať vedľa domu amerického herca Richarda Gera a oproti rezidencii španielskeho futbalového obrancu Sergia Ramosa, ktorý sa v nej zdržiava počas pobytu v Madride.

Podľa španielskych médií sa majster sveta z roku 2018 dohodol na kúpe v utorok a vo štvrtok doriešil všetky potrebné „papierovačky“.

Mbappého prestup do Realu Madrid je tak s najväčšou pravdepodobnosťou veľmi blízko.

Zainteresované strany už údajne dokončili všetky požadované formality a dohodli sa, že oficiálne oznámenie o transfere učinia až po finále Ligy majstrov, v ktorom 1. júna Real Madrid nastúpi v Londýne proti Borussii Dortmund.

V súvislosti s Mbappém je zaujímavá ešte jedna informácia. Hráč údajne prejavil záujem reprezentovať Francúzsko na OH 2024 v Paríži.

"Musíme počkať a uvidíme. Myslím si, že nie je potrebné, aby som teraz hovoril o svojom úmysle," povedal na margo svojej túžby ísť na olympiádu.

"Zatiaľ nechávam veciam voľný priebeh. Čokoľvek sa stane, budem šťastný. Je pravda, že olympijské hry v Paríži sú výnimočné," uzavrel Mbappé pre Eldesmarque.com.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»La Liga»Mbappé si v Madride kúpil dom, bude susedom bývalého kapitána Realu aj známeho herca