ONLINE: FC Košice - FK Železiarne Podbrezová dnes, Niké liga LIVE (3. kolo)

FC Košice - FK Železiarne Podbrezová: ONLINE prenos zo zápasu 3. kola Niké ligy.
FC Košice - FK Železiarne Podbrezová: ONLINE prenos zo zápasu 3. kola Niké ligy. (Autor: Sportnet)
Sportnet|10. aug 2024 o 17:30

Sledujte s nami ONLINE prenos zo zápasu 3. kola Niké ligy: FC Košice - FK Železiarne Podbrezová.

KOŠICE. Futbalisti FC Košice dnes privítajú na svojom štadióne hráčov FK Železiarne Podbrezová v zápase 3. kola Niké ligy.

Kde sledovať Niké ligu v TV?
Nasledujúce 3 týždne nie je plánovaný žiaden priamy prenos.

Futbal sledujte s nami naživo ako online prenos.

ONLINE PRENOS: FC Košice - FK Železiarne Podbrezová dnes (Niké Liga LIVE, 3. kolo, sobota, výsledky, NAŽIVO)

Niké liga  2024/2025
10.08.2024 o 20:30
3. kolo
Košice
3:0
(3:0, 0:0)
90+3 minúta
Ukončený
Podbrezová
Prehľad
Góly: 5. Medved (Fabiš), 29. Medved (M. Faško), 38. Niarchos (Gallovič). ŽK: 64. Krivák (VSS), 85. Jones (VSS). Rozhodca: Kráľovič – Straka, Vitko..
Prenos
Do posledného hvizdu rozhodcu Kráľoviča sa už nič nezmenilo. Všetko podstatné sa odohralo už v prvej časti hry. Košice strelili tri góly a vyhrali presvedčivo 3:0. Podbrezová sa v hre neukázala ani po prestávke. Horehronci majú teda nad čím premýšľať do ďalších kôl, keďže nestrieľajú góly a nezískavajú body. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.
90+3
Koniec zápasu.
90+3
importantPonúknutú šancu na štvrtý gól nevyužil Jones! S prispením Oravca putovala lopta za čiaru! Košice ešte s rohovým kopom!
90
Druhý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.
90
Kontra Košíc. Štvorica žlto-modrých podnikla ofenzívnu akciu. Strelecký pokus patril Pétrovi Vargovi, ktorý si bol vedomý, že zakončenie bolo slabé a nenáročné pre Danka.
90
changeStriedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Jakub Jakubko, prichádza Nassim Innocenti.
88
Frank Appiah mal navrch pred Jakubkom, ktorý si pri jeho eliminácii pomohol rukami. Rozhodca Kráľovič to však nechal tak. Šípoš bude vykopávať.
86
Depetris si absolútne neporozumel s Yirajangom. Nasleduje aut Košíc. Režisérom je Lukáš Fabiš.
85
yellowCardŽltá karta pre tím FC Košice (Zyen Jones).
85
Veľká beznádej ide z hosťujúcich trénerov. Vladimír Cifranič aj Štefan Markulík len sedia pod strieškou striedačky a mlčky sledujú bezduchý výkon zverencov.
84
changeStriedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Michal Faško, prichádza Zyen Jones.
82
Žan Medved nezavŕšil sobotný večer spečatením hetriku. Z priameho kopu ho našiel Lukáš Fabiš, ale koncovka hlavičkou bola privysoká.
81
Michal Faško nedokončil svoj výbeh do útoku. Z boku ho "škrtol" Sanusi. Skúsený hráč mal najprv problém postaviť sa, no napokon to dobre dopadlo.
77
changeStriedanie v tíme FC Košice:
z ihriska odchádza Ioannis Niarchos, prichádza Karlo Miljanić,
z ihriska odchádza Dávid Gallovič, prichádza Péter Varga.
76
importantRuka! Zakončenie Sanusiho nemôže platiť, aj keď rozvlnil košickú sieť!
75
Podbrezová dnes nemá svoj deň. V Košiciach jej nič nevychádza a s určitosťou odíde z metropoly východu naprázdno.
74
changeStriedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová:
z ihriska odchádza Roland Galčík, prichádza Frank Appiah.
73
V tejto chvíli mal náročnejšiu prácu brankár Šípoš. Grešák zasekol Bokrosa a zamestnal ho. Podbrezová má rohový kop.
72
Center hostí sprava vľavo. Yirajang zvládol spracovanie a strelu pripravil Grešákovi, ktorý nedokázal trafiť priestor Šípošovej bránky.
70
Teraz mal bolestivý záver súboja Lukáš Fabiš. Bolesť ale išiel okamžite rozbehať. To by boli obrovské nepríjemnosti pre trénera Geriho, keby stratil dvoch kvalitných hráčov, keďže nedávno sa to týkalo Kružliaka.
67
Dominik Kružliak dostal kŕče a zosypal sa na trávnik. O chvíľu bude môcť pokračovať, hoci jeho chôdza nie je stopercentná. Uvidíme.
66
Mrva zatiahol Kružliaka do rohu hracej plochy. Lopta opustila ihrisko, keď išla od nohy hosťujúceho hráča.
65
Krivákov výskok spoza Depetrisa. Podbrezovský útočník pocítil tvrdosť košického kapitána. Krivák pred chvíľou videl žltú kartu, a tak sa musí mať na pozore.
64
yellowCardŽltá karta pre tím FC Košice (Ján Krivák).
63
Prvýkrát v kariére proti sebe nastúpili bratia Faškovci. A ich osobný súboj nebol rozhodne v rukavičkách. Starší Michal fauloval mladšieho Šimona. Dvojica to ale zobrala s úsmevom.
61
Stret Kružliaka s Yirajangom. Bolo to vyhodnotené ako faul zo strany košického krajného obrancu. Hostia ani túto štandardku však nedokázali lepšie chytiť za pačesy.
60
Hodina hry za nami. Výsledok je platný ešte z prvého polčasu. Podbrezová sa herne vôbec nezmenila po zmene strán.
59
changeStriedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová:
z ihriska odchádza Daniel Smékal, prichádza David Depetris,
z ihriska odchádza Vincent Chyla, prichádza Šimon Faško.
56
importantAdam Danko sa blysol skvelým zásahom! Z kopačky zobral gól Niarchosovi! Pre Jakubka sa už nenašiel priestor na dorážanie!
54
Letisko sa otvorilo pred domácim Gallovičom. Faška však nepotešil, pretože mu neposlal skvelú loptu do behu. Košice sa tak obrali o šancu.
52
Strelecký pokus mal hosťujúci Vincent Chyla. Zakončoval ale vysoko.
51
Stredoslováci nič nevymysleli zo štandardnej situácie, rohového kopu i autového vhadzovania.
50
Talakov si nemohol zopakovať situáciu z predchádzajúcej minúty. Ľavú nohu mu trafil Lukáš Fabiš a je tu priamy kop hostí.
49
importantSkrytá strela Podbrezovej! Sanusi vypracoval palebnú pozíciu Talakovovi! Šípoš sa natiahol a lopta mu uviazla v rukaviciach!
48
Ťažká hlavička Mrvu smerom na vlastného brankára Danka. Niarchos sa vysunul, ale napokon to dopadlo dobre pre hostí.
47
Dobre vhadzoval loptu do hry Dominik Kružliak. Bolo to na väčšiu vzdialenosť a aj našiel Faška, no jeho spracovanie bolo nulové.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne o 21:34.
Faškov rohový kop veľa vzruchu nepriniesol. Posledný dotyk s loptou zaznamenal brankár Dávid Šípoš. Košice jasne ovládajú duel a už po polčase je to rozdielom triedy.
45+3
Prvý polčas sa skončil.
45
Prvý polčas sa bude nadstavovať o 3 minúty.
45
Rohový kop Podbrezovej. Zľava ho zahral Galčík, ale lopta skončila na hlavách Košičanov, ktorí nesklamali.
44
Galčík nemal veľmi s kým hrať a aj tak to dopadlo. Domáci získali loptu, ale im sa pre zmenu nepodarilo aktivovať Faška.
42
Ján Krivák sedí na zemi. Prišli sa na neho pozrieť členovia lekárskeho tímu. Košický kapitán sa už dvíha a smeruje za postrannú čiaru.
40
Podbrezová je zrelá na uterák. Takýto scenár si vôbec nepredstavovali zverenci trénera Vladimíra Cifraniča, no nič sa nedá robiť. Je to krutá realita.
38
goalTím FC Košice dal gól! Neskutočný moment. GIANNIS NIARCHOS napokon vymenil kopačky, naskočil do hry a z nájazdu prekonal Danka strelou k ľavej tyči. Asistencia: Dávid Gallovič.
37
Niarchos na okamih opustil hraciu plochu. Dôvodom sú rozviazané šnúrky na kopačkách. Aj takéto situácie prináša futbal.
36
Koštrna výrazne podporil útok Podbrezovej, ktorá môže pokračovať v jeho rozvíjaní.
35
Domáci si všimli, že Adam Danko je vysunutý z bránky. Z deliacej čiary skúšal šťastie Kružliak, ale mieril poriadne nepresne.
34
changeStriedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová:
z ihriska odchádza Kayode Saliman, prichádza Matej Grešák.
33
Medved nedaroval ani centimeter ihriska hosťujúcemu krajnému obrancovi Koštrnovi. Hosťujúci futbalista neodcentroval. Danko rozbehne novú rozohrávku.
32
V strede poľa sa previnil domáci Zsigmund. Súpera oblapil za pas a pribrzdil ho. Hostia sa dostanú k lopte.
30
Medved výborným spôsobom zavŕšil polhodinu zápasu v Košiciach, ktoré vyhrávajú nad Podbrezovou už 2:0.
29
goalTím FC Košice dal gól! Faško v poslednej chvíli prestrčil loptu do behu ŽANOVI MEDVEDOVI, ktorý má obuté gólové kopačky a nedal šancu Dankovi. Asistencia: Michal Faško.
28
Fabiš úplne pretiahol center a zahnal do rohu Niarchosa. Domáci útočník následne neuspel v súboji so skúseným Koštrnom.
27
Košičania sa snažili hrať po čiare. Ťahali za kratší koniec. Hostia získavajú aut.
25
Šípoš ani tentoraz nebol ohrozený. Môže sa absolútne spoľahnúť na svojich obrancov, ktorí kraľujú v pokutovom území a likvidujú vysoké lopty.
24
Šípoš nemusel zasahovať. Urobil to pred ním jeden z jeho spoluhráčov. Galčík medzitým beží k rohovej zástavke.
23
Koštrna našiel Smékala, no hosťujúceho futbalistu zložil na trávnik lakťom Faško. Rozhodca Kráľovič udelil štandardnú situáciu.
21
importantNiarchos sa zavesil do vzduchu! Stopercentná možnosť na zvýšenie! Bokrosov famózny center ale neupratal do siete!
20
Košice útočili z ďalšej štandardnej situácie, ale neprišlo k priamemu ohrozeniu súperovej svätyne. Teraz sa pre zmenu hostia sťahujú na druhú stranu ihriska.
19
Lukáš Fabiš režíroval následný rohový kop. Domáci stredopoliar hľadal svojho kapitána Kriváka, no tomu sa nepodarilo zakončiť.
18
importantParádna strela Galloviča! Košický hráč skvelo zamieril obaľovačkou na vzdialenejšiu žrď! Veľký kredit i pre brankára Danka, ktorý to zneškodnil!
17
Hlavička Jána Kriváka, ktorú poslal za seba. Tam bol už iba brankár Šípoš, ktorý zaobstará výkop do poľa.
16
Sanusi sa dostal k odrazenej lopte a preniesol hru zľava vpravo, kde pribehol Talakov. To bolo všetko. Následne je lopta v moci Šípoša.
15
Podbrezová neudrela z ponúknutej štandardnej situácie. Strela hostí prefrčala okolo pravej žrde Dávida Šípoša. Košice po štvrťhodine v tesnom vedení.
14
Galčík v tomto prípade zaznamenal oveľa kvalitnejší center, ktorý tlačil na zadnú žrď. Tam si svoje povinnosti splnil domáci Fabiš.
13
Galčíkov center nešiel do vzduchu, ale po zemi. Lopta sa postupne dostávala do nebezpečných miest šestnástky, no nenašiel sa záverečný adresát.
12
Košičania uťali hosťujúcu kombináciu pred hranicou pokutového územia. Východniari zacítili šancu na úspešný protiútok, ale Podbrezová sa poctivo vrátila a nenechala v štichu brankára Danka.
11
Smékal sa vyrútil vpred za Koštrnovým nakopom. V zadných radoch domáceho mužstva zodpovedne pracoval kapitán Krivák.
10
Fabiš vybojoval autové vhadzovanie. Hádzal loptu na Niarchosa, no východniari prišli o loptu. Na nej je momentálne Koštrna.
8
Košice aj Podbrezová nebudú musieť nútene striedať. Fabiš so Sanusim sú v poriadku a pokračujú v zápase.
7
Postihnutí hráči sú aktuálne v opatere lekárskych tímov. Zatiaľ sa o dobrú atmosféru starajú členovia košického fanklubu.
6
Sanusi išiel odhodlane do osobného súboja s Fabišom. Košický stredopoliar zahral tvrdo, no obaja majú menšie zdravotné komplikácie.
5
goalTím FC Košice dal gól! Podbrezová inkasuje pomerne skoro, ale Košice zaslúžene idú do vedenia. ŽAN MEDVED naskočil na center Fabiša a presnou hlavičkou sa nemýlil. Asistencia: Lukáš Fabiš.
4
Michal Faško získal prihrávku na pravú stranu, ale výborne mu sekundoval živý Mrva, ktorý spravil výborný sklz. Rohový kop Košíc.
3
Prudké autové vhadzovanie Podbrezovej. Železiari sa však nedostali do žiadnej šance. Hru sa snažia tvoriť v tejto chvíli už domáci Košičania.
2
O pár sekúnd to vyzeralo sľubne aj pre Niarchosa. Košický útočník naskakoval na vysokú loptu, no nezakončil ideálne.
1
Košice si hneď v úvode pripísali príležitosť, ktorú vypracoval Bokros. Jeho strieľanú loptu na zadnú žrď však neposlal za Dankov chrbát Lukáš Fabiš.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC Košice: Šípoš – Kružliak, Krivák (C), Jakubko – Zsigmund – Fabiš, Gallovič, M. Faško, Bokros – Medved, Niarchos.

Náhradníci: Kira – dos Santos, Innocenti, Jones, Magda, Miljanić, Sovič, Da. Takáč, Varga.

Tréner: Gergely Geri.

FK Železiarne Podbrezová: A. Danko – Koštrna, Oravec (C), Mrva – Ridwan, Chyla, Talakov, Yirajang – Galčík, Smékal, Saliman.

Náhradníci: Bajza – Appiah, Deml, Depetris, Š. Faško, Grešák, Juritka, Mielke.

Tréner: Vladimír Cifranič.

Rozhodca: Kráľovič – Straka, Vitko.
Vážení futbaloví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 3. kola Niké ligy medzi Košicami a Podbrezovou.

FC Košice


Košičania nezopakovali dobrý výkon z prvého kola, ktorým sa predviedli proti Dunajskej Strede. S účastníkom Európskej ligy uhrali cennú remízu 2:2. V Skalici v dueli s Trenčínom, ktorý tam momentálne pôsobí z dôvodu rekonštrukcie trávnika, prehrali 0:2. Táto prehra ich musí hnevať dvojnásobne, keďže Trenčania dohrávali s desiatimi po červenej karte pre Emeku.

FK Železiarne Podbrezová

Podbrezová získala prvý bod hneď v otváracom stretnutí sezóny. Na domácej pôde remizovala so Žilinou 0:0. Veľmi solídny výkon podalo mužstvo následne v Bratislave. Slovan sa dlhodobo trápil, no rozhodla využitá penalta po faule Grešáka na Weissa. Z bieleho bodu sa nemýlil skúsený Tigran Barseghjan.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.

Tabuľky Niké ligy

Názov družstvaDružstvo
Z
V
R
P
Skóre
B
Forma
1
ŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbalŠK Slovan Bratislava futbal
2
2
0
0
5:1
6
V
V
2
FK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská StredaFK DAC 1904 Dunajská Streda
2
1
1
0
4:2
4
V
R
3
MŠK ŽilinaMŠK ŽilinaMŠK Žilina
2
1
1
0
3:1
4
V
R
4
AS TrenčínAS TrenčínAS Trenčín
2
1
1
0
2:0
4
V
R
5
FC KOŠICEFC KOŠICEFC KOŠICE
3
1
1
1
5:4
4
V
P
R
6
MFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská BystricaMFK Dukla Banská Bystrica
2
0
2
0
2:2
2
R
R
7
MFK SkalicaMFK SkalicaMFK Skalica
2
0
2
0
1:1
2
R
R
8
FC Spartak TrnavaFC Spartak TrnavaFC Spartak Trnava
2
0
2
0
0:0
2
R
R
9
MFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín MichalovceMFK Zemplín Michalovce
3
0
2
1
1:3
2
P
R
R
10
MFK RužomberokMFK RužomberokMFK Ružomberok
1
0
1
0
1:1
1
R
11
FK Železiarne PodbrezováFK Železiarne PodbrezováFK Železiarne Podbrezová
3
0
1
2
0:4
1
P
P
R
12
KFC Komárno futbalKFC Komárno futbalKFC Komárno futbal
2
0
0
2
1:6
0
P
P
Z = zápasy, V = Výhry, R = Remízy, P = Prehry, B = Body
Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»ONLINE: FC Košice - FK Železiarne Podbrezová dnes, Niké liga LIVE (3. kolo)