VIDEO: Ronaldo nezvládol emócie. Udrel súpera a rozhodca ho vylúčil

Cristiano Ronaldo lakťom udrel súpera a dostal červenú kartu.
Cristiano Ronaldo lakťom udrel súpera a dostal červenú kartu. (Autor: REUTERS)
Sportnet, REUTERS|8. apr 2024 o 22:45 (aktualizované 9. apr 2024 o 00:35)

Hviezdny Portugalčan natiahol ruku aj proti rozhodcovi.

BRATISLAVA. Karim Benzema z tímu Al Ittihad strelil najrýchlejší gól v histórii saudskoarabského Superpohára. V Abú Zabí ním pomohol k víťazstvu 2:1 nad Al-Wehda, čím si jeho tím zaistil finálovú miestenku. 

Benzema využil chybu súpera, po 55 sekundách vystrelil z bezprostrednej blízkosti a prekonal rekord Dorisa Saloma Fuakuputu z roku 2013.

Bol to prvý gól francúzskeho útočníka v tomto roku.

VIDEO: Rekordný gól Karima Benzemu v Saudskej Arábii

Abderrazzak Hamedallah v 42. minúte zdvojnásobil náskok Al Ittihadu, keď skóroval po krížnej prihrávke Romarinha z pravej strany.

V záverečných sekundách ešte upravil skóre Hussain Ahmed Al Issa po tom, ako marocký stredopoliar Faycal Fajr v 91. minúte nepremenil penaltu.

Benzema sa vo finále nestretne so svojim bývalým spoluhráčom Cristianom Ronaldom, keďže Al Nassr v druhom semifinále podľahol Al-Hilal 1:2.

Po hodine hry otvoril skóre Salem Al Dawsari a v 72. minúte sa k nemu pridal aj Malcom, čo ťažko niesol aj Ronaldo. Značne frustrovaný nezvládol svoje emócie a päť minút pred koncom udrel súpera lakťom.

VIDEO: Cristiano Ronaldo dostal červenú kartu

Už skôr dostal v zápase žltú kartu za nešportové správanie, no v tejto situácii rozhodca neváhal a hviezde svetového futbalu udelilo priamo červenú kartu.

Ronaldo sa následne zahnal aj proti rozhodcovi, no napokon zostalo len pri niekoľkých ironických gestách, keď Ronaldo schádzal z ihriska.

V 99. minúte strelil gól v drese Al Nassr bývalý útočník Liverpoolu Sadio Mané, ale jeho zásah nič nezmenil na postupe Al-Hilal do finále.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»VIDEO: Ronaldo nezvládol emócie. Udrel súpera a rozhodca ho vylúčil