Slovan ukončil špekulácie. Weiss st. zostáva na poste trénera

Tréner Vladimír Weiss a generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší.
Tréner Vladimír Weiss a generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší. (Autor: TASR - Pavel Neubauer)
TASR|29. dec 2021 o 12:55

Cieľom je zisk titulu i dobrá príprava na pohárovú Európu.

BRATISLAVA. Vladimír Weiss st. zostáva trénerom úradujúceho slovenského futbalového šampióna ŠK Slovan Bratislava. Lídra Fortuna ligy povedie aj v jarnej časti najvyššej súťaže. Informoval o tom oficiálny web ŠK Slovan.

"Chceme informovať celú futbalovú verejnosť i našich priaznivcov a ukončiť debaty či špekulácie. Aj naďalej bude naším hlavným trénerom Vladimír Weiss st., ktorý pokračuje v Slovane Bratislava a nikam neodchádza.

Tešíme sa, že naša spoločná misia môže pokračovať a budeme ďalej pracovať na naplnení našich cieľov. Spoločne ideme zabojovať o štvrtý majstrovský titul v rade. Naším cieľom bude aj čo najlepšia príprava na pohárovú Európu, kde by sme radi nadviazali na to, čo sme dosiahli v tejto sezóne.

Verím, že teraz sa už budeme môcť v pokoji koncentrovať na zimnú prípravu a výzvy, ktoré nás čakajú," povedal generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml.

Weiss st. bol favoritom na post reprezentačného trénera Slovenska. Tým bol aj v rokoch 2008 - 2012. Dosiaľ ako jediný v ére modernej samostatnosti priviedol slovenskú futbalovú reprezentáciu na záverečný turnaj majstrovstiev sveta.

Na šampionáte v JAR 2010 si jeho tím zahral v osemfinále. Pred angažmánom v Slovane pôsobil Weiss st. takmer päť rokov aj pri reprezentácii Gruzínska.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Slovan ukončil špekulácie. Weiss st. zostáva na poste trénera