Trnava si neuplatnila opciu, klub opúšťa slovinský obranca

Dejan Trajkovski (vpravo) v súboji s Dominikom Špiriakom.
Dejan Trajkovski (vpravo) v súboji s Dominikom Špiriakom. (Autor: TASR)
TASR|22. dec 2021 o 16:10

V červeno-čiernych farbách strelil jeden gól.

TRNAVA. Slovinský futbalista Dejan Trajkovski nebude v nasledujúcom roku pokračovať v Spartaku Trnava. V posledný deň tohto roka mu uplynie zmluva a klub sa rozhodol neuplatniť si opciu na ďalšie obdobie.

Dvadsaťdeväťročný ľavý obranca prišiel do Spartaka na začiatku tohto roka, no v minulej sezóne nastúpil iba do piatich zápasov.

Po zranení jedného z lídrov tímu Martina Mikoviča dostal viac príležitostí a v tomto ročníku naskočil do deviatich zápasov. Hneď v tom prvom proti Pohroniu aj strelil svoj jediný gól v červeno-čiernych farbách.

Odohral aj polčas v úvodnom stretnutí Európskej konferenčnej ligy na Malte a jeho posledný duel v trnavskom drese bol v 15. kole v Zlatých Moravciach.

"Dejan je poctivý futbalista a výborný chlapec. Chcel by som mu v mene klubu poďakovať za služby, ktoré odviedol. Pomohol nám počas zranenia Martina Mikoviča a verím, že aj my sme pomohli jemu, aby znova nebral hernú prax.

Verím, že sa mu podarí opäť naštartovať kariéru a bude sa mu vo futbale dariť," povedal pre klubový web generálny manažér Andrej Kalina.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Trnava si neuplatnila opciu, klub opúšťa slovinský obranca