VIDEO: Vavro rozhneval fanúšikov, zostrelil kamaráta z reprezentácie

Denis Vavro dostáva červenú kartu po faule na Lukáša Haraslína.
Denis Vavro dostáva červenú kartu po faule na Lukáša Haraslína. (Autor: AC Sparta Praha/ X)
Sportnet|20. jan 2024 o 18:43

Lukáš Haraslín padol ako podťatý.

PRAHA. Slovenský futbalový obranca Denis Vavro je na sociálnych sieťach terčom veľkej kritiky, najmä zo strany fanúšikov pražskej Sparty.

V sobotňajšom prípravnom zápase totiž nevyberaných spôsobom poslal k zemi hviezdu českého majstra a reprezentačného spoluhráča Lukáša Haraslína.

Na konci 25. minúty si Haraslín približne na polovici ihriska preberal loptu, pričom bol otočený chrbtom k súperovej bránke. V tom však úplne zbytočne do neho vletel Vavro, pričom mal zdvihnúť pravú nohu.

VIDEO: Denis Vavro a jeho zákrok na Lukáša Haraslína v čase 0:21 min

Druhý najlepší strelec českej ligy padol ako podťatý. Dostal poriadne tvrdý zásah do ľavého členka a zvíjajúc sa na trávniku signalizoval, že potrebuje ošetruje.

Verdikt hlavného rozhodcu bol jednoznačný, Vavra vylúčil.

Haraslín zvyšnú časť prvého polčasu, našťastie, dohral. V tom druhom už na trávnik nenastúpil, rovnako ako všetci ostatní hráči Sparty zo základnej zostavy.

Sparta napokon zápas dotiahla do úspešného konca a vyhrala 2:0. Na gól Victora Olatunjiho nadviazal po zmene strán útočník Jan Kuchta.

Vavro sa okamžite stal terčom nepriazne fanúšikov, ktorí kritizovali jeho počínanie v prípravnom zápase. Neváhali použiť ostrejšie výrazy. Ultras pražského klubu smerovali urážky aj na adresu Vavrovej priateľky.

Každopádne, niet pochýb o tom, že zákrok rodáka z Partizánskeho bol nebezpečný a nepatrí na futbalové trávniky. Tobôž nie v prípadnom zápase, v ktorom sa oba kluby chcú dobre pripraviť na pokračovanie sezóny.

Sparta začne 10. februára ligovým zápasom proti Karvinej a následne otvorí na pôde súpera dvojzápas play-off Európskej ligy proti Galatasarayu Istanbul, ktorý v skupine Ligy majstrov čelil aj Kodani.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»VIDEO: Vavro rozhneval fanúšikov, zostrelil kamaráta z reprezentácie