Klub MLS nepozná rozpis zápasov, no vstupenky na Inter Miami už má v predaji

Lionel Messi sa teší z gólu so spoluhráčmi.
Lionel Messi sa teší z gólu so spoluhráčmi. (Autor: TASR/AP)
SITA|29. nov 2023 o 12:19

Vstupenky na najhoršie miesta stoja 421 USD bez poplatkov.

COLUMBUS. V zámorí sa síce ešte neskončila aktuálne sezóna profesionálne futbalovej súťaže MLS a klub Columbus Crew už predáva vstupenky na domáce jedno stretnutie v nasledujúcom ročníku.

Futbalisti Columbusu sú stále v hre o titul, v semifinále play-off ich čaká duel na pôde FC Cincinnati.

Vedenie organizácie chce pravdepodobne vyťažiť z úspešného ťaženia svojho A-tímu vo vyraďovacej časti a priaznivcom už ponúka lístky na súboj proti klubu, ktorý v tomto ročníku nehral play-off.

Columbus Crew sa rozhodol predávať vstupenky na súboj proti Inter Miami, ktorého súčasťou je aj argentínska hviezda Lionel Messi, od sumy 421 dolárov, čo je v prepočte viac ako 383 eur. Ide o lístky za bránky na najvyššie pozície tribúny poriadne ďaleko od hracej plochy.

Ako upozornila agentúra AP, ide o čiastku bez ďalších poplatkov, ktoré sú v USA bežné. Vstupenky bližšie k stredu ihriska sú v ponuke až za 746 USD (cca 680 eur) bez poplatkov.

Zaujímavosťou je, že známe ešte nie je, kedy sa tento duel uskutoční, keďže vedenie MLS zverejní program základnej nasledujúceho ročníka až po skončení aktuálneho. Vlani tak spravila až 20. decembra.

"Síce náš rozpis zápasov ešte nie je potvrdený, no zaznamenali sme obrovský záujem fanúšikov o náš domáci zápas proti Interu Miami.

A to bez ohľadu na jeho dátum a čas. Pomaly sa začíname pripravovať na medzisezónne obdobie, preto sme sme dali do predaja obmedzený počet lístkov.

Najprv pre držiteľov celosezónnych vstupeniek, neskôr aj pre verejnosť," informoval klub z Columbusu.

Už počas predchádzajúceho týždňa klub New York Red Bulls pripravil pre svojich priaznivcov špeciálnu akciu, keď do predaja dal limitovaný počet lístkov na svoje úvodné domáce stretnutie v nasledujúcej sezóne plus vstupenku na súboj proti mestskému rivalovi New York City FC.

Detaily ponuky však obsahovali poznámku, že ak bude prvý domáci súboj proti Interu Miami, vstupenka na úvodný domáci zápas sa posunie na nasledujúci duel.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»MLS»Klub MLS nepozná rozpis zápasov, no vstupenky na Inter Miami už má v predaji