Fury v príprave na Klička zhadzuje kilogramy

Furyho postava oproti Kličkovej nie je taká vyrysovaná. Aj tak však sebavedomý Brit koncom novembra svojho soka porazil.
Furyho postava oproti Kličkovej nie je taká vyrysovaná. Aj tak však sebavedomý Brit koncom novembra svojho soka porazil. (Autor: TASR/ AP)
SITA|27. apr 2016 o 14:55

Dvadsaťsedemročný Angličan má v pláne celkovo zhodiť okolo 20 kg.

LONDÝN. Úradujúci britský boxerský šampión v superťažkej hmotnostnej kategórii Tyson Fury v rámci prípravy na odvetu vlaňajšieho súboja o tituly majstra proti Vladimirovi Kličkovi schudol za deväť dní už viac ako 6,35 kilogramu (1 stone).

Dvadsaťsedemročný Angličan má v pláne celkovo zhodiť okolo 20 kg, pričom zápas sa uskutoční 9. júla v Manchestri.

"Okej ľudia. Deväť dní v kempe a zatiaľ to ide dobre. Akurát som dokončil štvrtú tréningovú jednotku, cítim sa fajn. Ešte potrebujem zhodiť 2 stony, mám na to dosť veľa času. Trénujem tri alebo štyrikrát denne, umieram v úbore a tak. Už sa teším na tlačovú konferenciu, som zvedavý, čo povie Kličko a na čo sa bude zasa vyhovárať," informoval Fury prostredníctvom sociálnych sietí.

Fury 28. novembra 2015 v nemeckom Düsseldorfe detronizoval dovtedajšieho suveréna najsledovanejšej boxerskej kategórie Vladimira Klička a po dvanástich kolách jednomyseľným výrokom rozhodcov získal opasky organizácií WBA (Super), WBO, IBF a IBO.

Zároveň sa však zmluvne zaviazal k odvete, čím prišiel o jeden z titulov.

Nesplnil totiž požiadavku IBF, aby sa vo svojom najbližšom vystúpení postavil proti prednostnému vyzývateľovi tejto verzie, ktorým je iný Ukrajinec Viačeslav Glazkov.

Informácie pochádzajú z portálu Sky Sports.

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Fury v príprave na Klička zhadzuje kilogramy