Francúzsky kapitán Goven vysvetľuje absenciu Bartoliovej

SITA|14. júl 2007 o 13:24

CASTELLANETA MARINA 14. júla (SITA) - Na kapitána francúzskeho výberu Georgesa Govena sa zniesli otázky a kritika v súvislosti s nenominovaním čerstvej wimbledonskej finalistky Marion Bartoliovej na víkendové ...

CASTELLANETA MARINA 14. júla (SITA) - Na kapitána francúzskeho výberu Georgesa Govena sa zniesli otázky a kritika v súvislosti s nenominovaním čerstvej wimbledonskej finalistky Marion Bartoliovej na víkendové stretnutie semifinále pohára federácie 2007 tenisových reprezentačných tímov žien.

Objavili sa názory, že „galský kohút“ vynechal novú hviezdičku pre jej požiadavku pretlačiť do realizačného tímu svojho otca a osobného kouča zároveň Waltera Bartoliho, ale Goven takéto dôvody poprel: „Je to dlhý príbeh. Stretol som Marioninho otca vo Wimbledone a z jeho strany vôbec neprišiel impulz na debatu o možnom účinkovaní dcéry vo fedcupovom družstve.

Bola veľmi vyčerpaná a tento týždeň neprichádzalo do úvahy jej hranie kdekoľvek.“ Francúzsko s Amélie Mauresmovou, Tatianou Golovinovou, Séverine Bremondovou a Nathalie Dechyovou čelí trofej obhajujúcemu Taliansku na antuke vonku v areli Nova Yardinia v prímorskom mestečku Castellaneta Marina. Hostky síce vedú v historickej bilancii 6:1, ale jedinú prehru utrpeli vlani vo štvrťfinálovom 1. kole svetovej skupiny (1:4 v Nancy).


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Billie Jean King Cup»Francúzsky kapitán Goven vysvetľuje absenciu Bartoliovej