„Frajer boxuje horšie než Karel,“ reaguje Mikulášek na Vémolovho súpera

Dávid Lukáč|15. okt 2020 o 02:00

Václav Mikulášek zhodnotil najbližšieho protivníka Karlosa Vémolu.

Na turnaji Oktagon 17 sa prvýkrát od „zápasu storočia“ vráti do klietky Karlos Vémola. Ten sa mal pôvodne stretnúť s Václavom Mikuláškom, no keďže by Terminátor nesplnil váhový limit strednej váhy, v dohodnutej váhe do  90 kg ho nakoniec preverí nórsky policajt Thomas Robertsen.

Robertsen má síce skúsenosti z organizácie Cage Warriors, oproti Vémolovi však bude mať výškový a váhový deficit. Navyše, podľa Václava Mikuláška boxuje horšie než Vémola.

„Myslím, že tu vidia všetci, ako to dopadne. Frajer meria 177 cm, normálne chodí welter, občas strednú váhu. Niekto povedal, že je ťažší súper, než som ja. Ide s Karlosom 90 Kg. Pozrite sa na jeho zápasy. Frajer boxuje horšie než Karel a ten ho uťahá silovo, technicky a všetko. Proste jedlo. Nič v zlom, ale je to pravda,“ povedal Václav Mikulášek na svojom Instagrame počas otázok a odpovedí s fanúšikmi.

Či bude mať nakoniec „Baba Jaga“ pravdu sa dozvieme už v sobotu. Turnaj Oktagon 17 dostal na svoje uskutočnenie výnimku, a tak prebehne v Brne bez divákov. Vysielať sa bude prostredníctvom PPV.

Video: Thomas Robertsen a jeho posledné víťazstvo na CW 106:

Foto: Slovacky.denik.cz / Lukáš Kaboň

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Frajer boxuje horšie než Karel,“ reaguje Mikulášek na Vémolovho súpera