Významný pohár na bezvýznamnom štadióne? Ako prebiehal finálový zápas

Futbalisti Slovana Bratislava pred začiatkom finálového zápasu, za nimi ich fanúšikovia s transparentom "Významný pohár na bezvýznamnom štadióne."
Futbalisti Slovana Bratislava pred začiatkom finálového zápasu, za nimi ich fanúšikovia s transparentom "Významný pohár na bezvýznamnom štadióne." (Autor: SITA)
Igor Dopirák|1. máj 2018 o 20:06

Pozrite si fotogalériu zo zápasu medzi Slovanom Bratislava a Ružomberkom.

TRNAVA. Futbalisti ŠK Slovan Bratislava sa stali víťazmi Slovnaft Cupu 2017/2018. Vo finále hranom na Štadióne Antona Malatinského v Trnave zdolali hráčov MFK Ružomberok 3:1.

Ešte pred úvodom stretnutia zaujali fanúšikovia bratislavského tímu. Transparentom s nápisom "Významný pohár na bezvýznamnom štadióne" reagovali na nedávne slová Nestora El Maestra.

Tréner Trnavy totiž po semifinálovej prehre so Slovanom povedal, že vypadnutie zo Slovnaft Cupu ho príliš nemrzí, lebo "tento pohár nemám rád. Je malý, nudný a nezaujímavý."

Za svoje slová dostal od Disciplinárnej komisie Slovenského futbalového zväzu pokutu vo výške 6-tisíc eur.

Počas duelu zaujali fanúšikovia Slovana opäť, no vo veľmi negatívnom svetle. V 72. minúte zápasu, keď ich tím vyhrával 3:1, boli pre neprispôsobivé správanie donútení opustiť štadión.

Na fotografiách agentúr TASR a SITA si môžete pozrieť, ako finálový duel ŠK Slovan Bratislava - MFK Ružomberok prebiehal.

Pozrite si momentky z finále Slovnaft Cupu 2017/2018 Slovan Bratislava - Ružomberok: fotogaléria

17.5.2018

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Významný pohár na bezvýznamnom štadióne? Ako prebiehal finálový zápas