Ďalšia úspešná predpoveď Simpsonovcov? Vo Vegas si z toho robia žarty

Hviezdami dielu bol Homer Simpson (vpravo) a jeho sused Ned Flanders.
Hviezdami dielu bol Homer Simpson (vpravo) a jeho sused Ned Flanders. (Autor: SITA/AP)
Zoran Boškovič|1. jún 2018 o 23:29

Viaceré predpovede im vyšli.

BRATISLAVA. Je to senzačný príbeh. Novovytvorený klub v meste hazardu Vegas Golden Knights dokázal vo svojej prvej sezóne to, na čo iné kluby čakajú roky, iné aj desaťročia. Proti Washingtonu Capitals bojuje o najcennejšiu trofej - Stanleyho pohár.

O nováčikovi sa toho napísalo veľmi veľa. Fanúšikovia si však všimli zaujímavú vec, ktorá vzbudzuje úsmev. V roku 1999 v desiatej sérii legendárneho seriálu Simpsonovci sa totiž Stanleyho pohár ocitol v izbe práve v Las Vegas.

V dobe, kedy v meste ešte ani netušili, že by chceli hokejový klub. V epizóde s názvom Viva Ned Flanders prežije Homer Simpson bláznivú noc so svojim pobožným susedom Nedom Flandersom.

Ráno po prehýrenej noci je v zábere na neporiadok v izbe okrem klobúku či sady golfových palíc vidno aj Stanleyho pohár. Tvorca seriálu Matt Groening a jeho tím sú známi niekoľkými úspešnými predpoveďami.

Prezidentom USA spravili Donalda Trumpa. Sedemnásť rokov predtým, než sa tak skutočne stalo. "Očividne Matt Groening buď pozná človeka, ktorá má stroj času, alebo ho má on sám. Daná epizóda je jasným dôkazom," žartoval obranca Vegas Golden Knights Luca Sbisa.

Informoval oficiálny portál súťaže NHL.com.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Ďalšia úspešná predpoveď Simpsonovcov? Vo Vegas si z toho robia žarty