Forma C. Ronalda vzbudzuje pred zápasom s Liverpoolom rešpekt

SITA|22. mar 2008 o 10:52

MANCHESTER 22. marca (SITA, AFP) - Vynikajúca forma futbalistu Cristiana Ronalda, ktorý nastrieľal v tejto sezóne najvyššej anglickej súťaže Premier league už 33 gólov, sa potvrdila aj v stredajšom zápase ...

MANCHESTER 22. marca (SITA, AFP) - Vynikajúca forma futbalistu Cristiana Ronalda, ktorý nastrieľal v tejto sezóne najvyššej anglickej súťaže Premier league už 33 gólov, sa potvrdila aj v stredajšom zápase proti Boltonu. Portugalský krídelník vsietil pri víťazstve 2:0 oba góly Manchestru United, pričom práve proti Wanderers pokoril spomínanú 33-gólovú hranicu. "Jeho forma je fantastická, neexistujú hranice, ktoré nedokáže pokoriť," povedal tréner "červených diablov" Alex Ferguson. "Ak bude pokračovať vo výkonoch, ktoré doposiaľ predvádza, môže byť strojcom nášho veľkého úspechu v tejto sezóne," naznačil škótsky kormidelník.

Manchester United sa najbližšie stretne v nedeľňajšom šlágri Premier League s odvekým rivalom, tímom FC Liverpool. Zaujímavosťou je fakt, že od roku 2004 strelilo mužstvo Rafaela Beniteza Manchestru len jeden gól a aj o ten sa vlastencom postaral hráč United John O'Shea. Ferguson ale nechce hovoriť o psychickej výhode. "Ani počas skvelej formy nevyhrávate každý zápas, čo potvrdzujú aj štatistiky, ktoré hovoria o tom, že v tejto sezóne sme odchádzali z ihriska so sklonenou hlavou už päťkrát. Zápasy proti Liverpoolu mám ale rád a na ten nedeľňajší sa obzvlášť teším," povedal tréner, ktorý sedí na lavičke ManU už neuveriteľných 22 rokov.


Nachádzate sa tu:
Domov