Floyd Mayweather pred UFC 229 pozýva Conora McGregora na tréning do svojho gymu

Adrián Mečiar|28. aug 2018 o 02:00

Floyd by sa chcel prísť pozrieť na UFC 229. Lístky si plánuje vypýtať od Dana Whitea alebo samotného Conora.

Conor McGregor pred blížiacim sa duelom s Khabibom Nurmagomedovom dostal viacero ponúk na tréning, ktoré by mu mali pomôcť pripraviť sa na neporazeného Dagestanca. Jednalo sa zväčša o ponuky od wrestlerov.

Teraz však Conor dostal aj ponuku, ktorá by mu mala pomôcť zlepšiť skôr svoje postojárske zručnosti. Conora do svojho gymu nepozval nik iný ako jeho posledný súper Floyd Mayweather, ktorý ho pred rokom porazil v nezabudnuteľnom boxerskom zápase.

„Viem, že svoju prípravu presunie do Vegas. UFC tu má výborné tréningové zariadenie, no radi by sme ho videli v našom boxerskom klube," povedal Mayweather v rozhovore pre TMZ.

Mayweather dodal, že by sa chcel prísť pozrieť na UFC 229 a lístky si plánuje vypýtať od Dana Whitea alebo Conora. Prezident UFC síce nedávno povedal, že o lístky je taký veľký záujem, že ich zdarma nebudú dávať ani žiadnym celebritám, no pre Floyda sa pravdepodobne miesto predsa nájde.

Floyd sa vyjadril aj k samotnému súboju Khabib vs. McGregor. Predpovede tohto zápasu sa ale zdržal, keďže Nurmagomedova ešte nikdy nevidel zápasiť. 

„Nemám žiaden tip, lebo som doteraz nevidel žiaden zápas McGregorovho súpera, no viem, že je dobrý najmä na zemi. Čo som počul, je to výborný grappler s vynikajúcim wrestlingom. Ale fanúšikovia chcú vidieť zápas v postoji. Tak to je, diváci majú radšej zápas v postoji."

Mayweather tiež vyzdvihol kvality svojho minuloročného súpera, ktorý podľa neho určite bude pre Khabiba nebezpečným súperom. „Výhra, prehra alebo remíza, od Conora môžeme očakávať tvrdý boj."

„Conor, on je ťažkým súperom úplne pre každého. Neutečie pred bojom, nikoho sa nebojí. Je to skutočný bojovník."

 

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Floyd Mayweather pred UFC 229 pozýva Conora McGregora na tréning do svojho gymu