Fenerbahce vyzve Lokomotiv, Ďurica študuje aj Van Persieho

Konfrontácia medzi moskovským Lokomotivom (červeno-zelená) a tureckým Besiktasom Istanbul sa v skupinovej fáze skončila dvoma nerozhodnými rezultátmi. Moskovčania teraz čelia inému súperovi z Istanbulu, konkrétne Fenerbahce.
Konfrontácia medzi moskovským Lokomotivom (červeno-zelená) a tureckým Besiktasom Istanbul sa v skupinovej fáze skončila dvoma nerozhodnými rezultátmi. Moskovčania teraz čelia inému súperovi z Istanbulu, konkrétne Fenerbahce. (Autor: SITA/AP)
SITA|15. feb 2016 o 09:19

Jarná fáza Európskej ligy začne už utorňajším predohrávaným zápasom v Istanbule.

ISTANBUL. Futbalová Európska liga sa síce prvými zápasmi šestnásťfinále naplno rozbehne až vo štvrtok, malý predkrm však ponúkne už utorňajší zápas tureckého Fenerbahce Istanbul s ruským zástupcom Lokomotivom Moskva.

Slovenský futbalista v službách moskovských "železničiarov" Ján Ďurica očakáva náročnejšie merania síl ako v skupinovej fáze proti inému mužstvu od Bosporu - Besiktasu.

"Myslím si, že Fenerbahce bude oveľa ťažší protivník ako Besiktas, s ktorým sme v skupine dvakrát remizovali 1:1. V tíme Fenerbahce sú aj zvučnejšie mená, napríklad Robin van Persie. Pripravujeme sa na súpera poctivo, študujeme si jeho hru," vyhlásil Ďurica v rozhovore pre portál sportsdaily.ru.

Gnaydn Byk #Fenerbahe Ailesi!

Posted by Fenerbahçe on Sunday, February 14, 2016

Utorňajší program šestnásťfinále futbalovej Európskej ligy:

/začiatok o 18.00 h SEČ, odveta sa hrá vo štvrtok 25. februára/

Fenerbahce Istanbul (Tur.) - Lokomotiv Moskva (Rus.), rozhoduje: Strömbergsson (Švéd.)

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Európska liga»Fenerbahce vyzve Lokomotiv, Ďurica študuje aj Van Persieho