Fábregas na 60 percent nenastúpi proti FC Barcelona

SITA|30. mar 2010 o 14:08

Tréner anglického futbalového veľkoklubu Arsenal FC Arséne Wenger počká až do poslednej chvíle na správy o zdravotnom stave kapitána tímu Cesca Fábregasa, ktorý pre zranenie možno vynechá stredajší prvý štvrťfinálový zápas Ligy majstrov proti FC Barcelona

LONDÝN. Tréner anglického futbalového veľkoklubu Arsenal FC Arséne Wenger počká až do poslednej chvíle na správy o zdravotnom stave kapitána tímu Cesca Fábregasa, ktorý pre zranenie možno vynechá stredajší prvý štvrťfinálový zápas Ligy majstrov 2009/2010 proti FC Barcelona.

Dvadsaťdvaročný španielsky reprezentant sa zranil v sobotňajšom stretnutí Premier League 2009/2010 proti Birminghamu City (1:1), následkom čoho vynechal niekoľko tréningových jednotiek vrátane utorňajšej.

"Netrénoval so spoluhráčmi, lebo jeho zdravotný stav nebol počas tréningu vyhovujúci. Nechceli sme nič zbytočne uponáhľať. Ešte stále máme čas. O jeho štarte proti Barcelone sa rozhodneme až tesne pred stretnutím, zrejme po predzápasovej rozcvičke. Zatiaľ to vyzerá tak, že na 60 percent nenastúpi. Do zápasu zasiahne len v prípade, že bude absolútne fit," povedal kouč "kanonierov" Wenger.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Fábregas na 60 percent nenastúpi proti FC Barcelona