Faber: Conor počas mnohých tréningov chýbal

Vladimír Bilohuščin|10. sep 2015 o 02:00

"Califoria kid" ozrejmil ako to vyzerá medzi ultimátnikmi v kabíne Conora McGregora.

V poradí už 22. séria The Ultimate Fightera je v plnom prúde. Premiérovo sa v nich pod vedením Conora McGregora, predstavili aj bojovníci z Európy. Tí sa postavia proti americkým zverencom trénera Urijaha Fabera, pre ktorého je to už druhá skúsenosť.

Býva zvykom, že tréneri sú v tejto šou veľkou oporou a bojovníci sa snažia odniesť si z tréningov čo najviac. Na margo tejto série sa ale McGregor vyjadril, že si nebuduje so svojimi zverencami žiadne vzťahy.

Olej do ohňa ale pridal Faber, ktorý potvrdil, že v niektorých dňoch nakrúcania nebol Conor vôbec na tréningoch a nevedeli ho nikde nájsť.

"Bol tu pár krát na tréningu, ale nesnažil sa naučiť zverencov veľmi veľa,“ povedal Faber.  ,"Viem, že vynechal veľa tréningov.“

Pre časť bojovníkov je táto možnosť  jedinou, ktorá im umožní dostať sa do najvyššej ligy a preto Faber nechápe správanie jeho náprotivka. "Keby som bol v ich koži, snažil by som sa od šampióna nabrať čo najviac skúseností. Niektorí z týchto chlapcov obetovali tomuto športu celý život a dáva logiku, že ich tréner by tu pre nich mal byť stále,“ zhodnotil.

Stále ale vie pochopiť prečo si Ír udržuje od svojich zverencov odstup. Podľa jeho slov sú títo bojovníci tak či tak na ceste do UFC, pretože sú najlepší z Európy. A teda je dosť možné, že v budúcnosti bude niektorému z nich čeliť aj sám "Notorious“.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Faber: Conor počas mnohých tréningov chýbal