Kvôli bratovi preskočil tribúnu. Dier sa dostal do konfliktu s fanúšikom

Eric Dier (na zemi) a Josip Drmič z Norwich City počas zápasu 5. kola anglického futbalového FA Cupu Tottenham Hotspur - Norwich City.
Eric Dier (na zemi) a Josip Drmič z Norwich City počas zápasu 5. kola anglického futbalového FA Cupu Tottenham Hotspur - Norwich City. (Autor: TASR/AP)
TASR|5. mar 2020 o 09:44

Tréner Mourinho sa Diera zastal.

LONDÝN. Anglický futbalový reprezentant Eric Dier sa dostal do konfliktu s fanúšikom, ktorý na tribúne napadol jeho brata.

Incident sa stal v stredajšom zápase osemfinále FA Cupu, v ktorom doma Tottenham vypadol s Norwichom City po rozstrele zo značky 11 m.

Dvadsaťšesťročný stredopoliar po zápase preskočil na tribúnu, kde sa rozbehol vydiskutovať si situáciu s fanúšikom osobne. Údajne sa jednalo o podporovateľa Spurs, ktorý inzultoval Dierovho mladšieho brata.

Nastala menšia strkanica, ale zasiahli ostatní ľudia na tribúne a k vážnejšiemu fyzickému stretu neprišlo. Záležitosť už vyšetruje aj anglická Futbalová asociácia.

Tréner Spurs Jose Mourinho sa Diera zastal. "Keď niekto napadne vás v prítomnosti vašej rodiny, alebo vašu rodinu, v tomto prípade vášho mladšieho brata, ako profesionál by ste nemali toto urobiť.

Ale zopakujem, že takto by sa zachoval pravdepodobne každý. Stojím za hráčom a chápem ho," citovala agentúra AFP portugalského kouča, ktorý na možnosť začatia disciplinárneho konania samotného klubu voči hráčovi dodal:

"Ak to bude klub chcieť, nebudem súhlasiť, aj keď hráč urobil chybu."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»FA Cup»Kvôli bratovi preskočil tribúnu. Dier sa dostal do konfliktu s fanúšikom