Eddie Alvarez chce víťaza zápasu Diaz vs McGregor

Oliver Gajdoš|10. aug 2016 o 02:00

Súčasný šampión ľahkej váhy UFC má jasnú predstavu o tom s kým chce obhajovať opasok

Nový šampión ľahkej váhy UFC Eddie Alvarez (28-4 MMA, 3-1 UFC) má jasnú predstavu o tom, s kým by chcel uskutočniť prvú obhajobu. Možností je veľa, ale Eddie sa zaujíma iba o víťaza main eventu UFC 202, teda Conora McGregora (19-3 MMA, 7-1 UFC) alebo Nate Diaza (19-10 MMA, 14-8 UFC).

“Moje oči sa sústreďujú na súboj Diaz – McGregor. Veľmi rád by som mal zápas s víťazom tohto súboja.” Alvarez si už v minulosti vymenil zopár nepekných slov s Diazom a o sledovanosť prípadného súboja s McGregorom sa samozrejme báť nemusí. “Média sa ma neustále pýtajú, bojoval si s najlepšími fightermi na svete a potom nezabudnú dodať, čo hovoríš na Conora McGregora? Už ma otázky o ňom vytáčajú. Dajte mi jeho alebo Natea. Mám nejaké nevyriešené spory aj s Nateom. Budem bojovať s hociktorým z nich.”

Potom ako sa zabookoval zápas Tony Ferguson  (21-3 MMA, 11-1 UFC) vs Rafael dos Anjos (25-8 MMA, 14-6 UFC) na november, všetko nasvedčovalo tomu, že Alvarez bude obhajovať opasok prvý krát s neporazným Khabibom Nurmagomedovom (23-0 MMA, 7-0 UFC). Avšak súdiac podľa Eddieho posledných vyjadrení, jeho prvá obhajoba stále nie je naplánovaná a všetko bude jasné až po UFC 202. “Som si istý, že obidvaja chcú opasok ľahkej váhy. Nedostanú ho, ale môžu o neho aspoň vyskúšať bojovať.”

 

Dočká sa konečne Khabib vytúženej šance bojovať o opasok?

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Eddie Alvarez chce víťaza zápasu Diaz vs McGregor