Dušan Kuciak chce odísť z Legie Varšava

Dušan Kuciak je členom kádra slovenskej reprezentácie.
Dušan Kuciak je členom kádra slovenskej reprezentácie. (Autor: SITA)
SITA|13. máj 2014 o 11:55

Pred rokom odmietol ponuku z Belgicka, medzičasom sa v súvislosti s Dušanom Kuciakom hovoril o záujme Ajaxu Amsterdam.

VARŠAVA 13. mája (SITA) - Slovenský futbalový brankár v službách poľskej Legie Varšava Dušan Kuciak možno v lete odíde do iného klubu, rovnako predstaviteľné je však aj jeho zotrvanie na Lazienkowskej.

"Pred rokom som mal ponuku z Belgicka, ale zostal som. Možno sa v lete udeje čosi podobné. Ak transfer bude pre mňa krokom vpred, chcel by som odísť. V klube sú ľudia, ktorí majú v agende takéto záležitosti."

Nevie o ničom konkrétnom

"Ak sa zhodneme, že nejaká možnosť je pútavá pre mňa aj Legiu, budeme o tom diskutovať. Momentálne sa však takýmito vecami nezaoberám."

"V médiách sa objavuje mnoho dohadov, ale ja neviem o žiadnom konkrétnom návrhu," povedal Kuciak pre Polska The Times. V apríli portál Wirtualna Polska referoval o interese holandského Ajaxu Amsterdam.

Dvadsaťosemročný rodák zo Žiliny Kuciak prišiel do Varšavy v roku 2011 z rumunského Vasluiu, medzičasom si vybudoval renomé najlepšieho gólmana Ekstraklasy a má kontrakt do leta 2016, takže Legia by na jeho odchode mohla slušne zarobiť.

Smer Premier League?

Kuciak v minulosti pôsobil v Trenčíne, Žiline a West Hame United. Špecializovaný portál Tuttomercatoweb nedávno vyrukoval s chýrom, že v hre o jeho služby teraz je aj spomenutý anglický prvoligista WHU.

Legia figuruje na čele tabuľky najvyššej poľskej súťaže 2014/2015 o nádejných 5 bodov pred Lechom Poznaň, do konca zostávajú štyri kolá.

Mužstvo z metropoly inkasovalo v doterajších 33 dueloch 30 gólov, má suverénne najlepšiu defenzívu v lige.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Dušan Kuciak chce odísť z Legie Varšava