DFN 4 prinesie súboj o titul WMC, ale aj hviezdnu Moniku Chochlíkovú

(Zdroj: Facebook: DNF)
Vladimír Bilohuščin|8. júl 2021 o 15:18 (aktualizované 8. júl 2021 o 15:19)

V Banskej Bystrici sa stretnú hviezdy postojárskeho neba.

Už túto sobotu sa uskutoční v poradí štvrté podujatie organizácie Dracula Fight Night, na ktorom uvidíme množstvo známych mien domácej postojárskej scény.

Vrcholom turnaja bude súboj o titul šampióna WMC, ktorý je vo svete thajského boxu považovaný za vôbec najprestížnejší. „Rovnako ako je to pre futbalistu napríklad vyhrať Ligu majstrov, alebo pre hokejistu Stanley Cup, vrcholom kariéry úspešného thaiboxera je titul WMC,“ prezrádza promotér a hviezda domácich bojových športov, Vladimír Moravčík.

O tento titul českého majstra WMC sa pôvodne mali pobiť Andreas Čehovský s Michalom Krčmářom, po  Krčmářovom zranení sa ale nakoniec do hry dostal Štěpán Guba.

„Organizátori mi dali na výber z niekoľkých mien a prirodzene sme chceli, aby to bol najlepší v tejto váhe, čo bol Michal Krčmář. Bohužiaľ ale nemôže nastúpiť. Je to zmena na poslednú chvíľu, ale z IFMA turnajov som zvyknutý si konkurentov nevyberať a spoznať ich až v ringu,“ opisuje situáciu Andreas Čehovský, ktorého už v mladom veku čaká životný zápas.

Okrem titulového súboja karta ponúkne aj stret Jakuba Kadáša s Jánom Pajtašom, ktorých sme taktiež mohli vidieť v projekte OKTAGON Underground.

Hlavným ženským ťahákom večera bude duel hviezdnej Moniky Chochlíkovej s Klárou Strnadovou. Úspešná thaiboxerka a európska i svetová šampiónka WAKO nedávno presedlala na MMA a po svojej prvej výhre v Bellatore úspešne zvládla aj premiéru pod krídlami OKTAGON MMA.

Ak pridáme mená ako Nikolas Krivák, Radek Roušal, Jozef „Joky“ Janotík, Jacob Mikula či Erik Breit, je zrejmé, že o zábavu bude postarané.

Turnaj DFN 4 štartuje v Banskej Bystrici už túto sobotu 10.7. od 18. hodiny. Prenos bude možné sledovať taktiež cez PPV na portáli OKTAGON.tv.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»DFN 4 prinesie súboj o titul WMC, ale aj hviezdnu Moniku Chochlíkovú