DOXXbet na 7 dní zvyšuje prvú stávku bez rizika na 50 € (PR text)

(Autor: DOXXbet)
DOXXbet|13. feb 2023 o 15:00

Využi šancu a podaj si teraz prvý tiket bez rizika za padíka.

Čo povieš na to, že máš v DOXXbet prvý tiket za 50 € zadarmo? Áno vieme, istoty dnes už negarantuje nikto. Ale Tvoja prvá stávka bez rizika za padíka v DOXXbet je proste výhodný bonus, s ktorým zaručene pri prvej stávke neprehráš.

Ak Ti prvý tiket nevyjde, vráti sa Ti hodnota celého vkladu a to do maximálnej výšky až 50 €! Byť novým hráčom v DOXXbet sa oplatí, čo povieš?

ZAREGISTROVAŤ SA

Ako získaš stávku Bez rizika za padíka?

Úplne jednoducho! Stačí, keď sa v DOXXbet zaregistruješ a urobíš online vklad na svoje hráčske konto. Potom už len stačí vybrať si z kurzovej ponuky a tipnúť si aspoň 2 udalosti na jednoduchom tikete s celkovým kurzom tiketu 2.00 a viac.

50 € PRE TEBA TU

Ako a kedy sa Ti prvá stávka bez rizika vráti?

Nemusíš sa ničoho báť! Bonus „Bez rizika za padíka“ bude pripísaná na Tvoje konto do 24 hodín od vyhodnotenia všetkých udalostí na Tvojom tikete.

Čítaj teraz pozorne! Nezabudni, že Tvoj tiket musí byť NEVÝHERNÝ a vyhodnotený v dňoch trvania akcie. Pokiaľ sú Tvoje tikety výherné, v tom prípade Ti gratulujeme, ale 50 € sa Ti nepripíše. Prehrať s DOXXbet na prvom tikete jednoducho nemôžeš, tak na čo čakáš?

(Autor: DOXXbet)

Tipy, čo si dať na tiket za padíka

DOXXbet ambasádori Ti prinášajú užitočné tipy z ich fachu, ktoré Ti môžu pomôcť rozhodnúť sa, čo si pridať na tiket.

Attila Végh

No za 50 euro by som podával Marlon Vera proti Cory Sandhagen na UFC Apex v Las Vegas. Cory Sandhagen chce už zlato v UFC, no v ceste mu stojí silný bojovník. Vera je teraz na vlne štyroch víťazstiev, porazil aj bývalých šampiónov UFC. Podla mňa to ale nakoniec Sandhagen vyhrá. 

Hlavný zápas UFC Fight Night 219 v Las Vegas sa koná 18. februára a podať si ho môžeš tu.

Dominika Cibulková

Kamoši určite by som tipovala WTA Tour, teraz bude v Dohe v Katare. Teším sa, lebo na tomto turnaji budú štartovať top hráčky ako Jessica Pegula, Aryna Sabalenka a Caroline Garcia. No a samozrejme na čele s aktuálnou jedničkou Igou Swiatek. Iga Swiatek je môj favorit, ktorého by som si bez rizika tipla na absolútneho víťaza turnaja. 

Qatar Totalenergies Open sa koná 13 - 18. februára a na tiket si ho môžeš podať tu.

Róbert Vittek

Osobne sa veľmi teším na osemfinále Ligy majstrov medzi gigantmi PSG - Bayern Mníchov. Oba tímy majú smerom hore obrovskú silu vrátane hviezdneho Lionela Messiho v drese PSG. Očakávam, že nás už v prvom zápase čaká gólová prestrelka a padíka bez rizika by som využil na to. Takže ja by som vyberal tip, že padne viac ako 2,5 gólu v tomto zápase. 

Osemfinále Ligy majstrov PSG - Bayern Mníchov sa hrá 14. februára a podať si ho môžeš tu.

Bez rizika za padíka je nadupaná akcia, s ktorou máš istotu výhry!

Tipuj svoje obľúbené zápasy a udalosti a nezabudni využiť Bet Builder a znásobiť kurz svojho tiketu. Počas vyberania zápasov Ti pomôže aj novinka Superkurz, vďaka ktorému zvýšiš hodnotu svojej výhry na tikete. Nezabudni, že túto akciu môžeš využívať v kombinácii s ostatnými bonusmi, ktoré si v DOXXbet pre teba pripravili. Bez rizika za padíka môžeš takisto podávať na Sportboxe v tvojom obľúbenom podniku. Ak si si podal za posledných 14 dní aspoň 2 tikety za dve euríčka, môžeš z pohodlia domova sledovať aj Live stream zápasov z futbalu, hokeja či tenisu. Tak to nepremeškaj!

DOXXbet je výhra!

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»DOXXbet na 7 dní zvyšuje prvú stávku bez rizika na 50 € (PR text)