Finálový meč MS vo futbale s FRÍBETOM pre všetkých v DOXXbet

(Autor: DOXXbet)
DOXXbet|16. dec 2022 o 17:30

Finále MS vo futbale 2022 v Katare sa hrá v nedeľu o 16.00 h.

Blíži sa posledný finálový zápas MS v Katare, a že to bude iná bomba! Na Lusail Stadium sa vo finále Majstrovstiev sveta stretne Argentína a Francúzsko.

Na tento nadupaný súboj a futbalový sviatok sa môžeš tešiť už túto nedeľu 18. decembra! A to nie je všetko! V DOXXbet to naplno žije futbalom a preto si pre Teba pripravili skvelý bonus za každý gól v tomto zápase!

V nedeľu to bude svetový meč! Kráľ futbalu Lionel Messi bude chcieť svoj posledný zápas na MS v kariére zakončiť titulom pre Argentínu a urobí pre to všetko.

Bude však musieť čeliť húževnatému Francúzsku, ktoré si brúsi zuby na druhý titul majstrov sveta za sebou. DOXXbet si pri tejto príležitosti pre Teba pripravil skvelý bonus!

Za každý gól, ktorý padne v zápase sa Tvoj fríbet navyšuje o 1 €. Čím viac gólov padne, tým väčší fríbet v DOXXbet získaš! Takže pozorne sleduj tento súboj, v ktorom ide o všetko a fandi s nami.

(Autor: DOXXbet)

Využi hustý promokód v DOXXbet

Pozorne sleduj posledné minúty finálového zápasu Majstrovstiev sveta vo futbale. Do 10 minút od oficiálneho skončenia zápasu začne na doxxbet.sk platiť promokód KATAR2022! Jeho platnosť je obmedzená len do polnoci.

Počet strelených gólov v zápase = výška fríbetu, ktorý získaš.

Fríbet si aktivuješ zadaním promokódu KATAR2022 v nedeľu 18.12.2022, 10 minút po skončení finálového zápasu MS v Katare.

Dobrou správou pre Teba je, že tento zápas musí mať konečného víťaza, takže garanciu fríbetu maš istú! Mrkni si už dnes, ako sa zadáva promokód, aby si bol na skvelý bonus pripravený.

Ak ešte nie si DOXXbet fanúšik, tak to rýchlo naprav, aby Ti promokód neušiel. Registrácia vopred Ti zaručí, že si promokód rýchlo aktivuješ.

REGISTRUJ SA TERAZ

(Autor: DOXXbet)

Finále MS v Katare je kvalitka, ktorú si jednoducho nemôžeš nechať ujsť! Vedel si, že bonusy môžeš v DOXXbet kombinovať?

Tipuj, kto si vydrie titul futbalového kráľa sveta nezabudni v tomto zápase použiť revolučný Bet Builder a znásobiť kurz svojho tiketu.

Stále pre Teba beží aj nadupaná akcia roka Majstrovská rozbaľovačka, kde má pre Teba DOXXbet každý deň super fríbety a kopu futbalových a vianočných prekvapení!

Ty si si v DOXXbet ešte nepodal tiket? Finále Majstrovstiev sveta je ideálna možnosť ako to zmeniť a využiť prvú stávku bez rizika!

DOXXbet je výhra!

Nachádzate sa tu:
Domov»Blog»Finálový meč MS vo futbale s FRÍBETOM pre všetkých v DOXXbet