Dos Anjos odpovedá na Conorové útoky

Dominik Balik|5. mar 2016 o 01:00

Už dnes budeme svedkami zápasu Conora McGregora s Nate Diazom. Conor si ale nenechal ujsť príležitosť rýpnuť si aj do dos Anjosa.

Rafael dos Anjos má nohu aj po týždni stále v zlom stave, čo prezentujú aj jeho najnovšie fotografie. A ako je vidieť, rozhodne to nemá nič spoločné s modrinou, ako to prezentoval Conor McGregor.

UFC šampón ľahkej váhy Rafael dos Anjos nechcel nič viac, než byť tento týždeň v Las Vegas a obhájiť svoj titul proti šampiónovi pérovej váhy Conorovi McGregorovi.

Bohužiaľ dos Anjos si nedávno zranil chodidlo a bol nútený zo zápasu odstúpiť. Ako náhrada pre tento zápas bol zvolený Nate Diaz.

V zapätí sa McGregor verbálne do dos Anjosa pustil. Tvrdil, že ma ledva modrinu na nohe a len si hľadá výhovorky, že to v skutočnosti nie je zlomenina.

„Keď máte modrinu nepotrebujete sadru,“ napísal manažér Dos Anjosa Ali Abdel-Aziz na instagrame. „Jedna vec, ktorú vám môžem s určitosťou povedať je to, že Conor McGregor si neskutočne vydýchol, keď zistil, že Rafael je zranený. A hovorím to úplne vážne, nie sú to len keci, verte mi.“

Podľa jeho manažéra, bude mať dos Anjos nohu v sadre po dobu troch týždňov a potom ortézu ďalších päť týždňov. V nadväznosti na túto skutočnosť, bude dos Anjos schopný zapojiť sa opäť do tréningu po ôsmich týždňoch. Takže približný dátum návratu naspät do telocvične sa odhaduje na koniec apríla, alebo začiatok mája. Všetko to teraz závisí na tom, ako dobre sa mu bude noha liečiť a kedy mu lekári odobria návrat k tréningu.

Žiadny dátum  pre návrat dos Anjosa do zápasov nebol stanovený, ale ak bude schopný naplno trénovať v máji, tak je možné že ho v plnom nasadení uvidíme na UFC 200 v júli.

Či sa uskutoční zápas dos Anjosa s McGregorom teraz nie je známe. Pre túto chvíľu, McGregor musí poraziť Diaza už dnes v noci predtým, než sa rozhodne, aký bude jeho ďalší postup. V prípade pokračovania v boji o titul ľahkej váhy ho už dos Anjos netrpezlivo očakáva. 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dos Anjos odpovedá na Conorové útoky