Djibril Cissé prestúpil do Panathinaikosu

SITA|26. jún 2009 o 16:00

Aténsky futbalový klub Panathinaikos v piatok informoval, že s francúzskym reprezentačným útočníkom Djibrilom Cissém podpísal štvorročný kontrakt.

ATÉNY.

Grécky klub nezverejnil finančné detaily transferu, ale podľa tamojších médií by malo ísť o najdrahší prestup vo futbalovej histórii krajiny. Príchod Cissého by mal Panathinaikos údajne vyjsť na dovedna 20 miliónov eur, z toho 8 miliónov tvorí odstupné pre Olympique Marseille, 2,5 milióna eur predstavuje ročný plat pre hráča a k tomu ešte bonusy.

Djibril Cissé pricestoval so svojou rodinou vo štvrtok súkromným lietadlom prezidenta Panathinaikosu Nicholasa Paterasa z Manchestru a na letisku ho privítalo 3000 fanúšikov.

"Som nadšený z prijatia, nič podobné som doteraz nezažil. Nečakal som to a ani som si to nevedel predstaviť," poznamenal francúzsky kanonier, ktorý v Grécku pobudne do nedele. V predchádzajúcej sezóne Cissé hosťoval v anglickom prvoligovom mužstve FC Sunderland, ten sa však nerozhodol neuplatniť opciu na prestup vo výške 11 miliónov eur.

Nachádzate sa tu:
Domov