Dementievová i Wozniacká si zaistili účasť na MS WTA Tour

SITA|18. sep 2009 o 14:59

Ruska Jelena Dementievová a Dánka Caroline Wozniacká pribudli k inej členke "zbornej" Dinare Safinovej a Američanke Serene Williamsovej ako tenistky kvalifikované na koncoročné MS WTA Tour v katarskej Dauhe

ST. PETERSBURG. Ruska Jelena Dementievová a Dánka Caroline Wozniacká pribudli k inej členke "zbornej" Dinare Safinovej a Američanke Serene Williamsovej ako tenistky kvalifikované vo dvojhre na koncoročné "výberové" MS WTA Tour v katarskej Dauhe (27. októbra - 1. novembra). Oznámila to Tenisová asociácia žien (WTA).

V areáli Khalifa International Tennis Complex sa na tvrdom povrchu vonku má nárok predstaviť najlepších osem singlistiek v bodovaní Race to the Sony Ericsson Championships 2009.

Na ešte voľných štyroch postoch teraz figurujú Ruska Svetlana Kuznecovová, vlaňajšia víťazka šampionátu - Američanka Venus Williamsová, Bieloruska Viktoria Azarenková a Ruska Vera Zvonarevová.

Pre finalistku nedávnych newyorských grandslamových US Open Wozniackú pôjde o debut na tomto prestížnom podujatí. Olympijská víťazka z Pekingu 2008 Dementievová bude hrať medzi elitou už po deviaty raz. Vlani sa prebojovala do semifinále.

Vo štvorhre pre štyri tandemy zatiaľ majú istotu nároku štartovať iba Zimbabwčanka Cara Blacková s Američankou Liezel Huberovou. Slovenka Daniela Hantuchová a Japonka Ai Sugijamová sa nachádzajú na 6. mieste s výrazným odstupom 1400 bodov od 4. priečky.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Dementievová i Wozniacká si zaistili účasť na MS WTA Tour