Deco je v Chelsea nešťastný, chce odísť

SITA|23. jún 2009 o 15:34

Portugalský futbalový stredopoliar Deco vyhlásil, že je v anglickom veľkoklube FC Chelsea nešťastný a z tímu Premier League chce odísť.

LONDÝN. Kreatívny záložník prišiel na Stamford Bridge po skončení minuloročných majstrovstiev Európy spolu s trénerom Luizom Felipem Scolarim, no po jeho odstúpení a príchode Holanďana Guusa Hiddinka na trénerskú lavičku už nedostával v konkurencii Franka Lamparda a Michaela Ballacka dostatok príležitostí.

"V Chelsea nie som šťastný. Viem, že mám s klubom platný kontrakt, ale chcem odísť. Bol by som rád, ak by mi to zástupcovia tímu umožnili," povedal Deco pre utorňajšie vydanie talianskeho denníka Corriere dello Sport.

Deco bol v minulosti spájaný najmä s prestupom do Interu Miláno, kde trénuje portugalský kouč José Mourinho, pod ktorého vedením pôsobil ofenzívny stredopoliar v FC Porto.

"Pracoval som so Scolarim aj Rijkaardom, no najkrajšie časy som určite zažil s Mourinhom. Počas dva a pol roka sme vyhrali všetko, čo sa dalo - okrem domáceho ligového titulu aj Ligy majstrov a Pohár UEFA," dodal Deco.

Nachádzate sa tu:
Domov