Darren Till absolútne vymazal ´Cowboya´ Cerroneho už v prvom kole!

Adrián Mečiar|22. okt 2017 o 02:00

Už i tak poriadne nabitá weltrová divízia sa v Gdansku dočkala zrodenia ďalšej hviezdy

Darren Till do zápasu vstupoval ako outsider, no už od úvodných sekúnd sme boli svedkami toho, že zápasy sa nerozhodujú na papieri, ale v klietke.

Rodák z Liverpoolu okamžite zabral centrum oktagonu a 'Cowboya' zatlačil k pletivu. Till vysielal chirurgicky presné údery, ktoré Cerrone viditeľne naplno pociťoval. Po štyroch minútach súboja potom najskôr prišla tvrdá ľavá, ktorú zakrátko nasledoval Tillov šikovný lakeť. Donald toho mal v tej chvíli dosť, a tak bol rozhodca Marc Goddard v čase 4:20 po niekoľkých dodatočných úderoch nútený odmávať tento zápas.

„Ako som už mnohokrát povedal, verím tomu, že som najlepším bojovníkom na tejto planéte. K nikomu nevzhliadam, pretože ma nikto neinšpiruje. Ja sám som si pre seba vzorom. Veď ste to videli, moje údery majú silu poloťažkej váhy," uviedol Till po skončení duelu.

Till sa ešte počas pozápasového rozhovoru dostal do konfrontácie s Mikom Perrym, ktorý bol prítomný na poľskom podujatí. Dlhšie sa rozprávalo o tom, že Perry sa stretne práve s víťazom tohto súboja, no UFC sa nakoniec rozhodlo inak a 'Platinum' dostal za súpera Santiaga Ponzinibia. Till do budúcnosti nevylučuje zápas s Perrym, aj keď je to podľa Brita skôr nepravdepodobné: „Ak sa Perrymu podarí zvíťaziť, sem s ním. Osobne si však myslím, že s Ponzinibiom prehrá a následne už pre mňa viac nebude dostatočne zaujímavý."

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Darren Till absolútne vymazal ´Cowboya´ Cerroneho už v prvom kole!