Dana White vracia úder

Vladimír Bilohuščin|30. jan 2017 o 01:00

Po tom, čo Conor McGregor adresoval tvrdé vyjadrenie smerom k UFC, mu prezident odkázal pár slov.

Cez víkend sa okrem ďalšieho podujatia UFC Fight NIght konala aj iná udalosť, keď v anglickom Manchestri prebehla tlačová konferencia s hviezdnym Írom Conorom McGregorom. Ten ešte pred plateným interview s jedným z najznámejších MMA žurnalistov Arielom Helwanim, zverejnil svoju fotografiu, ktorá okrem iného obsahovala výrok ´Fuck the UFC´. To samozrejme nenechalo prezidenta UFC Danu Whita chladným a na tlačovej konferencii po denverskom podujatí adresoval Conorovi niekoľko slov.

„Keď idete do pay-per-view, za ktoré účtujete päť dolárov iba za to, aby vás ľudia počuli, som si istý, že musíte povedať naozaj šialené veci. Viete, čo si myslím o Conorovi, nikdy som mu neprejavoval nič iné ako rešpekt, ale ak sa bude snažiť s nami ísť touto cestou, poviem vám iba jedno, bude to epický pád.“

Od McGregora sme si už zvykli na všeličo, ale takýto útok na zamestnávateľa je úplnou novinkou. Je to zvláštne hlavne pred realizáciou duelu s Floydom Mayweatherom, ktorý sa zrejme bez participácie UFC nepodarí uskutočniť.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dana White vracia úder