Dana White: “UFC zorganizuje event v Rusku”

Oliver Gajdoš|24. aug 2016 o 02:00

Bude Khabib Nurmagomedov prvý zápasník, ktorý povedie UFC event v Rusku?

To čo je Conor McGregor v Írsku, je Khabib Nurmagomedov (23-0 MMA, 7-0 UFC) v Rusku. Pre fanúšikov MMA v najväčšej krajine sveta je to celebrita, veď si spomeňme čo sa stalo, keď navštívil Reebok obchod v Moskve pri jeho prome. Podľa nedávnych vyjadrení prezidenta UFC Dana White, tento neporazený prospekt ľahkej váhy môže viesť event v Rusku v blízkej budúcnosti. “Dovoľte mi dať Khabibovi trochu lásky, Khabib s tým na mňa tlačil, ale zatiaľ som mu nedal žiadne informácie. Avšak Khabib v Rusku ako hlavný zápas večera, to vôbec nie je zlá myšlienka. Zrejme to tak bude.”

UFC sa v Rusku vysiela, ale nikdy sa tam neorganizoval žiadny event. Tento top contender by pravdepodobne rýchlo vypredal arénu a postaral sa o masívny dav na tribúne. Dana sa tiež zmienil o tom, že jeho reality show “Looking for a fight” bude mať v blízkej budúcnosti epizódu z Ruska.

Khabib sa snaží dostať šancu o súboj so šampiónom Eddie Alvarezom, ale zápas v Rusku je pre neho, aj UFC veľmi dobrá príležitosť pri expandovaní tejto organizácie do nových teritórií. Predsa len, veľa zápasníkov v UFC je práve z tejto krajiny a bojovať pred domácim publikom si určite zaslúžia.

Khabib pri návšteve Reeboku v Moskve

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dana White: “UFC zorganizuje event v Rusku”