Dana White prezradil novinky k návratu Conora McGregora

Adrián Mečiar|8. nov 2017 o 01:00

Prezident UFC prezradil čosi viac k očakávanému návratu svojej najväčšej hviezdy.

V Las Vegas sa 30. decembra uskutoční UFC 219. Na štartovku tohto turnaja už boli pridané viaceré skvelé duely, no podujatiu stále chýba hlavný zápas večera. Špekuluje sa o titulovej šanci pre Holly Holm, ktorá by sa mohla postaviť jednej z dvoch brazílskych šampióniek, teda Amande Nunes alebo Cris Cyborg. Titulový duel ženskej bantamovej, resp. pérovej, váhy by mohol zaobstarať hlavný zápas, no UFC má stále aj inú možnosť, ktorá sa do pozície hlavného ťaháku akcie s týmto potenciálom rozhodne hodí viacej.

Reč je o návrate hviezdneho Conora McGregora, ktorá sa pred duelom s Floydom Mayweatherom v oktagone naposledy predstavil ešte v novembri minulého roka, keď si v Madison Square Garden v druhom kole poradil s Eddie Alvarezom. Súperom hviezdneho Íra by mal byť dočasný šampión ľahkej váhy Tony Ferguson, no vylúčiť nemôžeme ani uzavretie trilógie s Natom Diazom.

Novinky k tejto situácii v rozhovore pre LA Times prezradil Dana White, ktorý tvrdí, že McGregor bude v jeho ďalšom súboji určite bojovať v Las Vegas. „30. december je stále v hre." 

Nasledujúcou možnosťou by potom bol 3. marec 2018, kedy bude T-Mobile Aréna v Las Vegas opäť hostiť galavečer UFC.

Conor v nedávnom rozhovore vyjadril jasnú požiadavku o podiel v organizácii, o ktorom hovorí už dlhšiu dobu, lebo v opačnom prípade ho v klietke tak skoro neuvidíme. White ale nepredpokladá, že pri rokovaní s McGregorom nastanú nejaké komplikácie: „S Conorom sme sa vždy rýchlo dohodli, skvele sa s ním spolupracuje. Inak tomu určite nebude ani teraz."

White ešte dodal, že ďalšie informácie by sme sa mali dozvedieť už čoskoro. „Či už to bude Conor alebo niekto iný, hlavný zápas UFC 219 bude vyriešený do konca tohto týždňa."

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Dana White prezradil novinky k návratu Conora McGregora