Ďaloga v Kazani nehráva, dopláca na limit pre cudzincov

Marek Ďaloga reprezentoval Slovensko aj na poslednom svetovom šampionáte v Česku.
Marek Ďaloga reprezentoval Slovensko aj na poslednom svetovom šampionáte v Česku. (Autor: TASR)
TASR|31. aug 2015 o 21:11

Za reprezentáciu hral na posledných troch majstrovstvách sveta, v klube však Marek Ďaloga príležitosť nedostáva. Za Ak Bars Kazaň odohral zatiaľ len jeden zápas.

KAZAŇ. Slovenský hokejový obranca Marek Ďaloga nedostáva v úvode sezóny veľa šancí v zostave ruského klubu AK Bars Kazaň. Dvadsaťšesťročný reprezentant dopláca na limit pre cudzincov.

Podľa nových stanov KHL môže nastúpiť v jednom tíme iba päť zahraničných hráčov.

"Áno, Marek chýba v zostave z tohto dôvodu. Na túto tému však nebudem diskutovať," uviedol pre portál sports.ru tréner Zinetula Biľaletdinov ešte po sobotňajšom zápase na ľade Lokomotivu Jaroslavľ. Kazaň prehrala 1:3.

Na MS v Česku Marek Ďaloga reprezentoval Slovensko. A strelil aj takýto gól.

marek.gif

Ďaloga chýbal na súpiske aj v pondelňajšom súboji v Togliatti - AK Bars v ňom triumfoval 4:1. Kouč pred rýchlonohým slovenským hokejistom uprednostnil bieloruského obrancu Vladimira Denisova.

Do zostavy zaradil aj trio zahraničných útočníkov - Švédov Oscara Möllera, Mattiasa Sjögrena a Kanaďana Justina Azeveda. Na striedačke bol pripravený ako náhradný brankár Fín Jussi Rynnäs.

Ďaloga, ktorý štartoval v národnom drese na uplynulých troch MS, odohral za Kazaň v novej sezóne KHL dosiaľ iba jeden zápas.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Ďaloga v Kazani nehráva, dopláca na limit pre cudzincov