Cristiano Ronaldo: Nie som spasiteľom Realu

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo (Autor: SITA/AP)
SITA|29. okt 2009 o 19:21

Cristiano Ronaldo vo štvrtok vyhlásil, že nie je spasiteľom španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid.

MADRID. Portugalský krídelník už dlhšie laboruje so zraneným členkom a zdá sa, že práve od jeho absencie sa dá datovať herná kríza ambiciózneho mužstva.

"Momentálne skutočne nemáme skvelú formu, ale ja nie som záchrancom dňa," nechal sa počuť 24-ročný loptový virtuóz, ktorý je aktuálne najdrahším futbalistom sveta.

Real Madrid v utorok šokujúco prehral v prvom zápase šestnásťfinále Španielskeho pohára (Copa del Rey) na ihrisku treťoligového (regionálna II. divízia B, II. skupina) Alcorconu 0:4.

Zverenci trénera Manuela Pellegriniho tak pokračujú v sérii nelichotivých výsledkov: v Lige majstrov doma prehrali s AC Miláno a v španielskej najvyššej súťaži s Gijonom len remizovali. Šokujúci utorňajší výsledok sa okamžite prejavil v silnejúcom tlaku na výmenu trénera.

"Tú prehru nik nečakal, hrali sme síce dobre, ale nestačilo to. Musíme na ten výsledok zabudnúť a ísť ďalej. Život sa preto nekončí," dodal rodák z Funchalu. Predpokladá sa, že Cristiano Ronaldo nebude môcť nastúpiť na utorňajší zápas Ligy majstrov proti AC Miláno a zrejme ani na sobotňajší ligový duel proti Getafe.

"Začínam byť už mierne nervózny. Túžim po návrate, pretože futbal zbožňujem a na ihrisku môžem pomôcť tímu," uzavrel kapitán portugalskej reprezentácie.

Nachádzate sa tu:
Domov