Cristiano Ronaldo by podľa Figa mal ísť do Realu

SITA|28. feb 2009 o 18:16

Portugalský stredopoliar v službách Interu Miláno Louis Figo si myslí, že najlepší futbalista sveta a držiteľ Zlatej lopty za minulý rok jeho krajan Cristiano Ronaldo by mal posilniť madridský veľkoklub.

MADRID.

"Real je najvýznamnejší a najlepší klub na svete a Cristiano už dosiahol v Manchestri United všetko. Takže pokiaľ chce dávať ďalšie dôležité góly a napĺňať svoje ciele a ambície, je Real pre neho tou správnou výzvou," povedal Figo, ktorý v roku 2000 prestúpil do bieleho baletu po piatich sezónach v konkurenčnej Barcelone, pre španielsky denník Marca a doplnil:

"Toto mu chcem odkázať, aj keď netuším, čo si o tom myslí on sám." Real sa pokúšal získať Cristiana Ronalda do svojich služieb už počas minulého leta, ale tréner Alex Ferguson ho odmietol pustiť z manchesterského klubu, kde má zmluvu až do roku 2012. Španielske média neustále špekulujú o tom, že by sa 24-ročný útočník mohol po konci tejto sezóny predsa len presťahovať do Madridu, najmä keď sa sám Ronaldo v januári v televízii priznal, že sa učí po španielsky.

Nachádzate sa tu:
Domov