Cornelia Holm si pred duelom so Szabovou verí: Budem prvá, ktorá ju porazí

Cornelia Holm a Lucia Szabová.
Cornelia Holm a Lucia Szabová. (Zdroj: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|7. júl 2021 o 13:50

Luciu Szabovú čaká ťažká skúška.

PRAHA. Turnaj Oktagon 26 prinesie až tri ženské zápasy a medzi nimi aj súboj Slovenky Lucie Szabovej so Švédkou Corneliou Holm.

Zatiaľ čo sa Szabová bude snažiť o udržanie neporaziteľnosti, skúsená Holm sa chce vrátiť na víťaznú vlnu po dvoch prehrách na body.

Vo svojom poslednom zápase proti Pudilovej podľa vlastných slov urobila veľa chýb, na ktorých počas prebiehajúcej prípravy svedomito pracovala.

„Bola som zo svojho výkonu veľmi sklamaná, ale o to viac som teraz motivovaná po víťazstve. Rozhodne sa vraciam oveľa silnejšia.

Zápas s Luciou Szabovou pre mňa znamená ďalšiu skvelú možnosť. Je to súboj, ktorý je veľmi podobný môjmu poslednému duelu s Pudilovou. Som veľmi šťastná, že sa môžem vrátiť späť do klietky Oktagonu a znovu sa predstaviť českým a slovenským fanúšikom. Je to skvelý pocit.

Oproti Szabovej som oveľa skúsenejšia a určite budem lepšia v grapplingu. Akým spôsobom vyhrám, je mi jedno, ale som presvedčená, že budem prvou bojovníčkou, ktorá Szabovú porazí,“ hovorí Holm pre portál Fightclubnews.

Švédska bojovníčka divákom sľubuje, že môžu očakávať tvrdý súboj. Cieľom je urobiť výborný zápas, ktorý sa bude ľuďom páčiť.

„V žiadnom prípade Luciu nepodceňujem, viem totiž, že je veľmi silná a skúsená thaiboxerka. Sľubujem poriadnu šou a rozhodne chcem vyhrať. Chcem všetkým ukázať, že som na úplne inej úrovni než je Szabová,“ uzatvára Cornelia Holm.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Cornelia Holm si pred duelom so Szabovou verí: Budem prvá, ktorá ju porazí