Čontofalský rokuje o prestupe do Anglicka alebo Holandska

Kamil Čontofalský.
Kamil Čontofalský. (Autor: FOTO - REUTERS)
SITA|30. jan 2009 o 13:59

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie brankár Kamil Čontofalský s najväčšou pravdepodobnosťou napokon odíde zo svojho súčasného klubu Zenit Petrohrad.

PETROHRAD. "Zatiaľ nie je nič isté, situácia by sa mala vykryštalizovať v priebehu nasledujúcich dvoch až troch dní," povedal 30-ročný košický rodák Čontofalský v rozhovore pre ruský denník Sport-Express.

"Moji agenti avizujú, že je o mňa záujem v Anglicku a v Holandsku, zatiaľ by som nechcel bližšie konkretizovať mená klubov. Všetko je otvorené. Chcel by som sa poďakovať funkcionárom Zenitu, že mi umožňujú rokovať so záujemcami o moje služby a nerobia mi žiadne problémy," dodal tridsaťštyrinásobný reprezentant SR.

Bývalý brankár Bohemiansu Praha a 1. FC Košice Čontofalský prišiel do Ruska v roku 2003. V ostatnej sezóne bol však popri Viačeslavovi Malafejevovi len tímovou dvojkou medzi tromi žrďami aktuálneho držiteľa Pohára UEFA. Aj tento fakt rozhodne o tom, či bude niektorý zo záujemcov ochotný riskovať angažovanie gólmana, ktorému chýba zápasová prax.

Nachádzate sa tu:
Domov