Čontofalský bude možno hrať v Holandsku

Kamil Čontofalský
Kamil Čontofalský
SITA|15. máj 2009 o 11:38

Slovenský futbalový brankár Kamil Čontofalský bude v kariére pokračovať pravdepodobne v Holandsku. Informuje o tom ruský športový denník Sport-Express.

PETROHRAD.

Český manažér 30-ročného gólmana Zenitu Petrohrad Viktor Kolář si myslí, že v súčasnosti nie je po brankároch veľký dopyt. Napriek tomu podľa jeho slov nie je vylúčené, že Čontofalského angažuje klub z krajiny tulipánov.

"Momentálne sa Kamilovou situáciou zaoberáme a naše kroky zameriavame práve týmto holandským smerom," uzavrel pre Sport-Express V. Kolář.

Bývalý brankár Trenčína, Košíc a Bohemiansu Praha už pred mesiacom v rozhovore pre ruský magazín Šport deň za dňom uviedol, že má už dosť vysedávania na lavičke Zenitu Petrohrad a jednoznačne hodlá čoskoro zmeniť pôsobisko.

"Neskrývam, že som chcel odísť už v zime, ale, žiaľ, nepodarilo sa to. Teraz, dúfam, odídem v lete. Šancu, že si tu zahrám, prakticky nemám, v decembri sa mi končí platnosť zmluvy a chcem opustiť Zenit. Azda nájdem dôstojný variant na predĺženie mojej kariéry. Problémom zostáva, či niekto prejaví záujem o brankára nechytajúceho rok a pol," otvorene vyhlásil košický rodák Čontofalský, ktorý prišiel do Ruska v roku 2003.

Nachádzate sa tu:
Domov