Conor zaútočil na profesionálny wrestling, všetkých by vyfackal

Po útokoch z Conorovej strany to hviezdy WWE nenechali len tak a riadne sa do Íra obuli.

Už v minulosti sa McGregor netajil, že nie je veľkým fanúšikom amerických športov. Najprv mu vadilo, že sa v USA používa pre futbal slovo ´soccer´, pričom pojmom ´football´ označujú oveľa tvrdší šport. Teraz sa ale vo veľkom pustil do profi wrestlingu, presnejšie do najväčšej organizácie WWE. Aj keď v našich zemepisných šírkach tento šport nenájdeme, v Amerike sa teší veľkej popularite a mená ako The Rock, či John Cena, pozná takmer každý.

Všetko to začalo po tom, čo počas piatkového konferenčného hovoru prišla na rad otázka steroidov. Tu Ír nahlas povedal svoj názor na hviezdu WWE Brocka Lesnara, ktorý bol pozitívne testovaný na zakázané látky. Tomu najprv uznal, že aspoň nemal strach postaviť sa do klietky, nemá ale voči nemu žiaden rešpekt, pretože bol napichaný až po uši, pričom nezabudol dodať, že WWE je plné „messed up pussies“, čo by sme mohli preložiť iba nevhodnými slovami. Ďalej dodal, že v tomto športe je pár ´donov´ ako majiteľ WWE Vince Mahon, The Rock a Triple H, zvyšok sú ale slabosi.

Odozva na seba nenechala dlho čakať, diváci totiž zahájili na sociálnych sieťach mohutný útok. A tak šampión pérovej váhy uviedol statusom na twitteri všetko na pravú mieru.

„Nemyslel som to tak, že nerešpektujem fanúšikov WWE. Čo som chcel povedať bolo to, že by som sfackal všetkých vašich bojovníkov. V nedeľu dva krát.“

Tento komentár vyvolal búrlivé reakcie súčasných hviezd ako aj legiend tohto športu.

Kurt Angle: Zábavný malý muž. Kedy už vytiahneš svoju hlavu z Danovho zadku?

Roman Reigns: Si veľký ako moja noha. Zavri si ústa.

MVP: Budeš to robiť spôsobom, ako vyfackal Nate teba?

Ric Flair: Od človeka, ktorý odkopíroval moju postavu, som čakal úroveň, akú priniesli Ronda, či Anderson.

ShinigamE: Preferujete vyhľadať si nás individuálne, alebo sa máme postaviť do radu? Viem, že váš čas je drahocenný, pane.

Chris Jericho: Prepáč, nič proti, ale moje zápasy sú pravé, na rozdiel od tých dohodnutých, ktoré máš v UFC.

Tieto útoky môžu mať ešte jeden dôvod a tým je sledovanosť zápasov. McGregor sa totiž o necelé dva týždne stretne v odvetnom zápase s Nate Diazom. O mesiac neskôr uvidíme v akcii aj niekdajšiu hviezdu WWE CM Punka, ktorý si v UFC odbije premiéru. Nech to bude akokoľvek, Conor zasa ukázal aký vie urobiť rozruch.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor zaútočil na profesionálny wrestling, všetkých by vyfackal