Conor šokoval fanúšika

Už sme si zvykli, že Conor sa nikdy nevyhýba divákom, ale tentokrát jednému splnil skutočný sen.

Conor McGregor má fanúšikov po celom svete. Momentálne sa „Notorious“ nachádza v Kalifornii, kde trénuje na svoj víkendový zápas. Samozrejme k jeho životu patrí aj luxusný apartmán a automobil značky Rolls Royce. A práve cestou zo svojho apartmánu vo svojom luxusnom aute si Conor všimol svojho zarytého fanúšika, ktorý si priamo na balkón vyvesil írsku vlajku a postavil k nej aj Conorovú podobizeň.

„Prídem ťa zajtra navštíviť,“ kričal Conor po fanúšikovi, ktorý mu láskavosť opätoval so slovami, že je správny chlap.

Deň na to Conor svoj prísľub splnil a oddaného fanúšika prišiel navštíviť.

„Som z toho unesený, pár krát som tadeto prešiel a stále si hovoril, čo do prdele to vidím,“ komentuje situáciu Conor.

Fanúšik pokračuje slovami, že v skrini má jeho tričká, dokonca aj tenisky od Reeboku. „Každú sobotu pred zápasom vyvesím vlajku, postavím banner a dúfam, že to Conor uvidí. Jediné čo teraz môžem povedať je, že pocit, ktorý mal Conor, keď porazil Jose Alda a stal sa šampiónom, mám práve ja v tejto chvíli. Naozaj až takto úžasne sa cítim a myslím, že aj on to na mojej tvári vidí.“

„Vážim si všetkých fanúšikov po celom svete a beriem to ako motiváciu. Som za to nesmierne vďačný,“ uzavrel McGregor.

Ten sa 5. marca na akcii UFC 196 postaví v MGM Grand Garden Aréne v Las Vegas obávanému Nate Diazovi. Ja iba pripomeniem, že bojovať sa bude vo váhe do 170 libier, čo je o dve hmotnostné kategórie viac, ako pérová váha, v ktorej je Conor držiteľom opasku. Výzva to teda bude skutočne veľká.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor šokoval fanúšika