Conor môže do leta držať tri opasky

Vladimír Bilohuščin|16. feb 2016 o 01:00

Po výhre nad Rafaelom dos Anjosom pomýšľa Conor aj o zisku tretieho opasku. Jeho tréner to plne podporuje.

Po tom, čo Conor avizoval, že sa nezastaví ani v divízii lighweight a zamieri rovno do welterweight sa človek iba pousmial a zobral to ako jednu z Conorových epizód, na ktoré sme už všetci zvyknutí. Čo ak ale súboj o tretí opasok naozaj nastane?

Conor momentálne pracuje na svojej steakovej diéte a vyzerá to tak, že mu naozaj pomáha, lebo na zverejnených fotografiách pôsobí naozaj mohutne. Ak k tomu ešte pripočítame fakt, že dlhodobo trénuje s Gunnarom Nelsonom, ktorý vo welterovej divízii zápasí, Conorov prechod do tretej váhovej kategórie nemusí byť nereálny.

A dnes sme ku tomuto duelu zasa o krok bližšie, rozhovoril sa o ňom totiž Conorov hlavný tréner John Kavanagh.

„Ak hovoríme o welterovej divízii, počul som, že špekulácie o súboji Conora s Robbiem Lawlerom o titul šampióna, 9. júla na akcii UFC 200, naberajú na obrátkach. Nie je to vec, o ktorej sme priamo hovorili, ale po tom, čo Conor získa opasok v ľahkej váhe, ma vôbec neprekvapí, ak upriami pozornosť na opasok welterovej váhy. Keď to bude to, čo Conor naozaj chce, absolútne ho v tomto kroku budem podporovať. Myslím, že by to bolo absolútne fantastické. Už sme preberali tému vkročenia do histórie v nasledujúcich pár týždňoch, ale viete si predstaviť, čo by znamenalo, keby bol Conor do leta šampiónom v troch rôznych váhových kategóriách?“

Conor si v tomto období môže vyberať, pretože s ním chce bojovať každý. Všetci predsa vedia, že je stroj na peniaze a všetci mu na druhej strane chcú zavrieť ústa. A zoznam priamych vyzývateľov sa pekne rozširuje:

Jose Aldo – odveta, lebo prvý zápas nebol ani zápas

Frankie Edgar – má na to nárok a má v tejto divízii štýl boja, ktorým môže Conora poraziť

Donald Cerrone – Conor si z neho na tlačovke robil žarty a „Cowboy“ mu to samozrejme chce oplatiť.

Nate Diaz – myslí si, že je lepší boxer a chce mu to dokázať

Eddie Alvarez - našiel spôsob ako ho ľahko poraziť

Anderso Silva – tento zápas je samozrejme v ríši snov, ale po tom, čo Conor urážal Brazílskych bojovníkov, mu Anderson odkázal, aby držal jazyk za zubami, lebo ho to môže vyjsť draho

+ všetci zvyšní bojovníci z pérovej, ľahkej a welterovej divízie.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor môže do leta držať tri opasky