Conor McGregor si podal Firasa Zahabiho, ktorý v odvete favorizuje Hollowaya

Vladimír Bilohuščin|10. jan 2019 o 01:00

Jeden z najlepších trénerov neunikol Conorovej pozornosti.

Po tvrdej prehre Conora McGregora v súboji s Nurmagomedovom sa začalo špekulovať o prípadnom prestupe Íra späť do pérovej váhy, kde je šampiónom Max Holloway, ktorého Conor už v minulosti porazil. Max má ale odvtedy na konte 13 výhier v rade a tak by McGregor nemusel byť v odvete favoritom.

Rovnaký názor na vec má aj tréner Tristar Gymu Firas Zahabi, pod ktorým sa pripravuje slávny Georges St-Pierre, či Rory MacDonald. Ten na otázku, koho by v súboji favorizoval, dal prednosť rodákovi z Havaja. „Ak by som si mal vybrať, tak by bol môj tip Max Holloway,“ povedal Zahabi. „Aj keď ho Conor pomerne ľahko zdolal v prvom zápase, od tej doby ubehlo veľa času. Myslím, že odvtedy Holloway skokovo narástol. Mohol byť lepší v postoji, technickejší, vedel by si počínať podobne ako Diaz, ale ešte lepšie.”

Zahabi doplnil, že v porovnaní z Diazom by Conorovi nefungovali veci ako low kicky, pričom to, čo vychádzalo Diazovi, by Holloway vedel aplikovať ešte o čosi lepšie.

Samozrejme, tieto slová nenechali Conora chladným, keď Kanaďanovi adresoval pekne tvrdé slová. “Hej Firaz. Mladý muž, ktorý sa sám bojí vystúpiť a bojovať. Prestaň o mne hovoriť, ako keby si ma poznal, ty hlupák. Koľko máš rokov? Prečo tu nie si sám? Nehodíš sa na to? Živíš sa prenájmom ubytovacích priestorov.”

Jednen z najlepších trénerov sveta sa pritom v kolotoči MMA objavil už vo veľmi mladom veku, nikdy ale nevstúpil do klietky ako aktívny bojovník.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor si podal Firasa Zahabiho, ktorý v odvete favorizuje Hollowaya