Conor McGregor o budúcnosti po UFC 202

Oliver Gajdoš|11. aug 2016 o 02:00

Conor o triológii s Diazom, návrate do pérovej váhy a opasku ľahkej váhy

Iba deväť dní nás delí od dlhoočakávaného UFC 202, kde sa v hlavnom zápase večera stretnú v odvete Conor McGregor (19-3 MMA, 7-1 UFC) a Nate Diaz (19-10 MMA, 14-8 UFC). Conor si práve s Nateom pripísal svoju prvú prehru v oktagone a ako sám uvádzal je posadnutý odvetou. Natoľko sa sústreďuje na súboj s Diazom, že nad zápasmi po UFC 202 ani nerozmýšla. “Zatiaľ som sa s nikým nerozprával o tom, čo bude po zápase. Kto vie, kto bude môj ďalší súper? Momentálne som deväť dní pred vojnou a na túto vojnu som pripravený. Takže to je jediné nad čím práve teraz rozmýšlam. Tak poďme na to.”

Prezident UFC Dana White sa však zmienil o tom, že bez ohľadu na to, či McGregor vyhrá alebo prehrá, jeho ďalší zápas bude s dočasným šampiónom pérovej váhy Jose Aldom (26-2 MMA, 8-1 UFC). To by sa aj patrilo, vzhľadom na to, že Conor je šampión tejto váhovej kategórie a opasok ešte neobhajoval.

McGregor si dobre pamätá na dlhé promo, ktoré musel s Aldom absolvovať pred ich plánovaným zápasom na UFC 189, ktoré sa však kvôli Aldovému zraneniu nakoniec odložilo na UFC 194. Taktiež priznal, že ho potešila Aldová výhra na UFC 200 nad Frankie Edgarom (20-5-1 MMA, 14-5-1 UFC). “Vidieť Aldov návrat výhrou nad Frankiem ma potešilo. Keď vidíte dlhoročného šampióna knockoutovaného spôsobom, akým som ho knockoutoval… Ako som neskôr povedal, bolo mi ho trochu ľúto. Navyše všetci z Frenkieho tímu rozprávali hlúposti, ten tučný tréner, ktorý neustále nosí rukavice si moc otváral ústa. Stále je veľmi múdry. To je dôvod, prečo som bol na UFC 200, chcel som vidieť, či tento idiot dokáže zrealizovať to čo rozprával, no celkom mu to nevyšlo. Teraz si Aldo zobral späť opasok. Mal som s ním naplánovaný zápas veľa krát. Absolvovali sme dvojročné mediálne promo, strávil som s tým chlapom veľa času a on potom ani neprišiel na zápas. Keď sme sa konečne stretli, stačila mi jedna rana na hlavu aby som ho vypol.”  

Padlo veľa špekulácií o tom, či dokáže McGregor v odvete poraziť Diaza a v prípade ak áno, či z toho bude triológia. Ak by to bolo jedna-jedna na zápasy, triológia by bola pravdepodobne ostrosledovaná. Na otázku či si Conor myslí, že sa stretne s Diazom aj tretí krát odpovedal jednoznačne. „100 percent. Možno to nebude hneď po odvete, ale s veľkou pravdepodobnosťou z toho bude triológia. Niet pochýb. Ja a ten chlapec máme rozrobené niečo, čo musíme dokončiť.“

Výhra by mohla zabezpečiť McGregorovi potenciálnu pozíciu vyzývateľa číslo jedna o opasok ľahkej váhy. Tam súčasný šampión Eddie Alvarez (28-4 MMA, 3-1 UFC) veľmi jasne povedal, že chce opasok obhajovať s víťazom Diaz vs McGregor, takže prípadná výhra McGregora nemusí znamenať automaticky návrat do pérovej váhy. “Teraz nad tým nerozmýšlam. Som pripravený na vojnu a to je všetko. Ostáva deväť dní, tak poďme k*rva a na to. Nate rozprával o plnom tréningovom kempe a neviem čom všetkom. ‘Mal som iba 10 dní na prípravu, ak by som absolvoval celý kemp, nemal by šancu ma čo i len udrieť‘ V poriadku, tak uvidíme či mal pravdu, uvidíme o čom to celé je.”

 

 

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor o budúcnosti po UFC 202