Conor McGregor je vo veľkom nebezpečenstve, tvrdí reportér Paul Williams

Vladimír Bilohuščin|29. nov 2017 o 01:00

Ikona bojového neba sa zaplietla so zlými ľuďmi.

Pred pár dňami obletela média správa, že si nemenovaná írska celebrita vyrobila poriadne problémy. Aj keď nebolo uvedené o koho šlo, z popisu bolo očividné, že šlo o Conora McGregora. Ten sa mal cez víkend vyskytnúť v podniku ´ The Black Forge Inn´ v Dubline a zapliesť sa do potýčky. Nie ale s hockým, ale rovno s ľuďmi napojenými na drogovú mafiu. Conor mal údajne udrieť v minulosti trestaného drogového dílera menom Graham ‘The Wig’ Whelan. 

Aj keď sa všetky tieto informácie potvrdiť nepodarilo, situácia môže byť vážnejšia ako sa zdá. O nových skutočnostiach v relácii ´Newstalk Breakfas´ informoval uznávaný írsky reportér Paul Williams, ktorý sa špecializuje na kriminálne činy,

„Conor McGregor je vo veľmi nebezpečnej pozícii. Dostal sa do konfliktu, aj keď možno nie jeho vinou, so skupinou naozaj veľmi nebezpečných ľudí, ktorí sú prepojení na Kinahanovcov (drogoví díleri pozn. red.). Týmto ľuďom je jedno, kto McGregor je, čo znamená, nájdu si ho.

Ak bude v nasledujúcich 48 hodinách stále v Írsku, a rozumiem, ak krajinu opustil, ale ak tu stále bude, od mojich zdrojov viem, že mu Garda (írska polícia pozn. red.) doručí správu, že jeho bezpečnosť je ohrozená. Toto je veľké. Predstavte si, čo by to spravilo s našou reputáciou, keby bola národná športová ikona napadnutá bandou gangstrov.

Conor je potencionálne vo veľmi veľkom nebezpečenstve. Moje zdroje mi povedali, že Conor sa dostal do konfliktu s naozaj vysoko postavenými ľuďmi, alebo ľuďmi napojenými na naozaj mocné osoby, ktoré predstavujú skutočnú hrozbu.

Tieto osoby, a to budem stále opakovať, sa nestarajú o nič, nemajú hranice, nerobia rozdiely medzi medzinárodnou športovou ikonou a obyčajným chlapom z ulice. Zastrelia vás, zrania vás, urobia čo len budú chcieť.“

Ak je iba časť týchto informácii pravdivá, Conor má naozaj veľký problém. Williams dokonca načrtol, že mafia vypísala Conorovi výkupnú cenu. Rovných 900,000 eur.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor McGregor je vo veľkom nebezpečenstve, tvrdí reportér Paul Williams