Conor a Nate sa konečne na niečom zhodli

Aj keď to medzi McGregorom a Diazom často škrípalo, zdá sa, že na jednu tému majú rovnaký názor.

Už o dva týždne nás čaká UFC 202, ktoré by mohlo priniesť šťavu, ktorá nám na UFC 200 tak chýbala. Conor si už svoje promotérske povinnosti plní do bodky a tak sme mali možnosť vypočuť si konferenčný hovor s hlavnými hviezdami podujatia.

Reč zákonite padla aj na užívanie zakázaných látok PED. Ako je známe, obaja bojovníci sú striktne proti ich užívaniu, čo v minulosti aj niekoľkokrát prezentovali. Aj napriek tomu je McGregor najviac testovaný bojovník UFC. Na svojom konte má už 14 testov, ktoré úspešne zvládol.

Najväčší rozruch samozrejme priniesol main a co-main event podujatia UFC 200, kde neprešli dopingovou kontrolou Jon Jones ako aj Brock Lesnar. A presne pri týchto polemikách dal Conor  Natovi zapravdu.

„Chlapík nie je ďaleko od pravdy, všetci sú na steroidoch,“ súhlasí McGregor. „Ak mám byť úprimný, dva hlavné zápasy na UFC 200 ma neskutočne sklamali. Neviem, ja som rád, že ma testujú a viem, že testujú aj Nata. V minulosti Nate hádzal podozrenia na mňa, ale sú to jeho tímoví partneri, ktorí boli prichytení pri užívaní zakázaných látok. Ja iba dúfam, že bol testovaný tak často ako ja.“

Nate bol naozaj testovaný, na rozdiel od McGregora ale iba 8 krát. „O šesť menej ako ja, kedy to bolo naposledy? Bol testovaný počas tohto kempu?“ Pýta sa Conor. „Ľudia z nevadskej komisie vraveli, že za nimi mieri. Neviem. Jediné, čo viem, je že budem testovaný ja.“

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Conor a Nate sa konečne na niečom zhodli