Chelsea sa zaujíma o Zlatana Ibrahimoviča

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič (Autor: SITA AP)
SITA|12. júl 2009 o 13:55

Útočník talianskeho futbalového klubu Inter Miláno Zlatan Ibrahimovič priznal, že vedenie tímu FC Chelsea má o neho záujem a je ochotné zaplatiť 97 miliónov dolárov.

LONDÝN.

"Som si plne vedomý toho, že Chelsea chce so mnou podpísať zmluvu. Samozrejme, že je to skvelé. Je to jeden z najväčších tímov v Európe a Premier League je jedna z najlepších líg na svete," povedal švédsky reprezentant. "Peniaze však nie sú najdôležitejšia vec. Budem sa rozhodovať podľa toho, čo je pre mňa najlepšie," dodal 27-ročný kanonier.

Paul Robinson z WBA do Boltonu

Anglický futbalový klub Bolton Wanderers si "požičia" obrancu tímu West Bromwich Albion Paula Robinsona a dúfa, že ho do svojich služieb získa natrvalo.

"Sme šťastní, že sa stane súčasťou nášho mužstva. Má obrovské skúsenosti z Premier League a je to typ hráča, ktorého budú mať naši fanúšikovia radi," povedal tréner Boltonu Gary Megson na margo hráča, ktorý prichádza do Wanderers na hosťovanie. Paul Robinson odohral počas uplynulej sezóny v tíme WBA, ktorého dres si oblieka aj slovenský reprezentant Marek Čech, celkovo 35 stretnutí.

Donovan je podľa Beckhama neprofesionálny

Anglický hviezdny stredopoliar David Beckham nazval svojho spoluhráča z futbalového klubu Los Angeles Galaxy Landona Danovana neprofesionálom. Reprezentant USA v knihe The Beckham Experiment, ktorej autorom je Grant Wahl, označil Beckhama za lakomého, sebeckého a neschopného kapitána.

"Jeho konanie je v mojich očiach neprofesionálne. V očiach všetkých hráčov to bude neprofesionálne rozprávať o spoluhráčovi pred médiami, nie priamo do očí," reagoval anglický reprezentant. "Počas sedemnástich rokov, v priebehu ktorých hrám v najväčších kluboch sveta s tými najlepšími futbalistami, ma nikto nekritizoval za moju profesionalitu. S Landonom sa musím porozprávať, ale bude to súkromná konverzácia," dodal 34-ročný D. Beckham.

Donovan pre denník Los Angeles Times vyhlásil, že sa mal najprv porozprávať s Beckhamom osobne, až tak vyjadriť svoje pocity v knihe, ktorá vyšla minulý týždeň.

Nachádzate sa tu:
Domov