Chelsea hodila návnadu na Agüera

SITA|10. jún 2009 o 15:03

Anglický futbalový klub FC Chelsea je údajne ochotný zaplatiť Atléticu Madrid 50 miliónov eur za argentínskeho útočníka Sergia Agüera.

LONDÝN. Táto suma má podľa britskej tlače preveriť odhodlanie madridského tímu udržať v kádri 21-ročného kanoniera, ktorý v uplynulej sezóne 21 gólmi prispel k postupu do budúceho ročníka Ligy majstrov. Agüero sám nedávno vyhlásil, že by rád zostal, ale dal si podmienku - doplniť mužstvo kvalitnými hráčmi a zastaviť tradičný výpredaj opôr.

Londýnčania po sezóne so ziskom jedinej trofeje - FA Cup-u zase začali omladzovať svoju zostavu. Jedným z krokov týmto smerom by malo byť aj angažovanie 19-ročného Daniela Sturridgea z Manchestru City, ktorý odmietol ponuku zmluvy na 45 000 libier týždenne od svojho doterajšieho zamestnávateľa. Prípad talentovaného tínedžera napokon môže skončiť až na arbitráži Anglickej futbalovej asociácie (FA), pretože "The Citizens" vidia paralelu s kauzou prestupu Thea Walcotta zo Southamptonu do Arsenalu Londýn. Ten by podľa zmluvy mohol stáť "The Gunners" až 12,5 milióna libier.

Nachádzate sa tu:
Domov