Chanti a Mazán sa vrátili z pobytu v Panathinaikose Atény

SITA|1. máj 2009 o 15:45

Trenčianski futbalisti Angelos Chanti a Peter Mazán sa počas uplynulého víkendu zúčastnili na tréningovom pobyte v gréckom klube Panathinaikos Atény.

TRENČÍN.

"Po prílete do Atén nás vyzdvihli na letisku a odviezli do tréningového komplexu. Bolo to asi 15 minút cesty. Mali sme obrovskú smolu. Let z Viedne meškal takmer hodinu, takže sme nestihli tréning s ´áčkom´. Keď sme sa ubytovali, ich prípravu sme si aspoň pozreli," povedal pre astrencin.sk Peter Mazán.

"Ďalšie dni sme trénovali s rezervným tímom. Aj v ňom je niekoľko pozoruhodných profesionálov. Mnohých z nich som poznal. Niektorých z počutia a z médií, s inými som v minulosti dokonca hrával. Zhováral som sa aj s niektorými hráčmi prvého výberu. Napríklad so Sotirisom Ninisom," poznamenal pre oficiálnu klubovú stránku Angelos Chanti a ďalej dodal: "Bol to úžasný zážitok. V Panathinaikose funguje všetko s neuveriteľnou presnosťou. Organizácia v klube je na top úrovni. Ich akadémia je úžasná. Tréningové plochy, rehabilitácia, ubytovanie, jedálne. Všetko sa nachádza v jednom komplexe. Panathinaikos je veľkoklub so všetkým, čo k tomu patrí. Jeho fungovanie sa s tým, čo som zažil na Slovensku, nedá porovnať. Bol by som ale nerád, keby to vyznelo voči Trenčínu negatívne. Som tu šťastný. Za ten čas, čo som v klube, som zaznamenal v mnohých smeroch obrovský vzostup. V Aténach to bol ale úplne iný level. Tréningový komplex, akadémia, štadión, infraštruktúra. Je to tam o niečom úplne inom."

Nachádzate sa tu:
Domov