Český útočník Fenin možno už od stredy hráčom Werderu Brémy

SITA|22. aug 2007 o 16:04

TEPLICE 22. augusta (SITA) - Žiadaný český futbalový útočník Martin Fenin by sa už v stredu večer mohol stať posilou nemeckého prvoligového klubu Werder Brémy. "Možno sa dohodneme. Martin má záujem," ...

TEPLICE 22. augusta (SITA) - Žiadaný český futbalový útočník Martin Fenin by sa už v stredu večer mohol stať posilou nemeckého prvoligového klubu Werder Brémy. "Možno sa dohodneme. Martin má záujem," priznal pre stredajšie vydanie denníka Právo Pavel Zíka, agent 20-ročného rodáka z Chebu. Rokovania zástupcov Werderu s delegáciou FK Teplice by sa mali uskutočniť v rámci viedenského medzištátneho prípravného zápasu Rakúsko - Česko, v ktorom talentovaný zakončovateľ zrejme absolvuje debut v A-tíme svojej krajiny.

Fenin, ktorý 22. júla vo finále svetového šampionátu "dvadsiatok" v Toronte otváral skóre (Česko však napokon podľahlo Argentíne 1:2), sa do teplického prvoligového kádra dostal už na jeseň 2003. V doterajších 64 štartoch v Gambrinus lige strelil 11 gólov, z toho už 3 v rovnakom počte zápasov počas začínajúcej sa sezóny.


Nachádzate sa tu:
Domov