Carew dostal od O´Neilla pokutu za pobyt v striptízovom klube

SITA|30. okt 2008 o 12:01

BIRMINGHAM 30. októbra (SITA) - Útočník anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa John Carew dostal od trénera Martina O´Neilla pokutu 52-tisíc libier za to, že sa pred minulotýždňovým štvrtkovým ...

BIRMINGHAM 30. októbra (SITA) - Útočník anglického prvoligového futbalového klubu Aston Villa John Carew dostal od trénera Martina O´Neilla pokutu 52-tisíc libier za to, že sa pred minulotýždňovým štvrtkovým stretnutím 1. kola F-skupiny Pohára UEFA 2008/09 proti Ajaxu Amsterdam (2:1) zdržiaval do neskorých večerných hodín v striptízovom klube. Hlavný kouč birminghamského klubu ho tiež potrestal tým, že ho vôbec nenominoval na spomenutý duel proti Holanďanom.

Nórsky reprezentant Carew považuje celú záležitosť za nedorozumenie. "Nebol som v striptízovom klube. Spolu s mojou priateľkou som si dal večeru v talianskej reštaurácii a potom sme sa presunuli do neďalekého baru. Ten mal rovnaký vchod ako spomenutý klub. Ja som však sedel v pokojnom bare," vysvetlil Carew. Aston Villa je súperom slovenského vicemajstra MŠK Žilina v F-skupine Pohára UEFA, vzájomný zápas je na programe vo štvrtok 4. decembra vo Villa Parku.


Nachádzate sa tu:
Domov